- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Próbálkoztam a Sony-val az évek során. Egyedül a z3c és a z5c az,ami megbízható volt.Utána a többi egy rakás....
HARLEY-DAVIDSON
-
Danci
csendes tag
Hát látom eléggé savazzátok itt a sonyt. Januárban vettem egy xperia x-et, előtte gondolkoztam a p9-en. Mindenhol azt írták a Huawei sokkal jobb, Sony fényévekkel le van maradva. Amikor kisebb apróbb hibákkal találkoztam a sonynál, nagyon bántam hogy kifizettem érte 144 ezret. Az egyetlen durvább hiba a kamera túlmelegedése volt 5 perc videó után, de a legutóbbi frissítéssel ezt megoldották. Amúgy minden ment rajta rendesen, pedig nagyon durván ki van használva, gyakorlatilag minden be van kapcsolva ( bt, GPS, nfc) , és nonstop osztja a korlátlan mobilnetet. Kb 60 alkalmazást használok, mind folyamatosan szinkronizál stb...
Na most éppen szervízben van, kaptam helyette egy p9-et. Első héten meglepődtem hogy kicsit gyorsabb a Huawei, fényképek is jobbak. Kb egy hét után viszont egy rakás sz*r az egész, pedig teljesen újra húztam a rendszert amikor megkaptam. Google maps mindig kifagy, naponta kétszer kell újra indítani, mert a mobilnetet nem veszi, pedig van térerő. Videó szánalmas, néha még a kamera alkalmazás is kifagy. Baromi lassan is merül. Hát ezek után visszasírom az xperiat, ott minden működött hónapokon át. Lehet benne vannak a Huaweiben a funkciók, de használni azt nem nagyon lehet.
Samsungnál ugyanezt látom. Szerintem a Sony igenis fejlődik, arról nem is beszélve hogy a biztonsági frissítéseket is elég gyorsan megkapja a teló. -
<Lacy85>
addikt
A rendszerrel nem volt semmi bajom. A Z3 is a mai napig tök jól működik. Kb. másfél év után lassult be kicsit durvábban (szaggató animációk, stb.), de egy android újrahúzás megoldotta.
A kamera sem zavart, mert nem nagyon fotózok mobillal.
Úgy volt, hogy az XZP fogja váltani, mert azt hittem, hogy itt letesznek a műanyag keretről, ami a sima XZ-nél is volt.
Bárki bármit mond, ez a Z széria után akkora visszafejlődés volt, hogy egyenesen pofátlan.
De mikor kiderült, hogy prémium néven megint egy műanyag keretes telót adnak ki, akkor már azt mondtam, hogy spóroljatok anyukátokon.
Alig többért vettem egy S8-at. A samu már szerencsére tudja értelmezni azt a szót, hogy minőség.
Meg kb. már az utolsó noname kínai gyártó is.
Sony meg ilyeneken spórol...[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
válasz #96302336 #39 üzenetére
"Neked semmi más nem számít egy telefonnál, csak az anyaghasználat?"
Nem, de ha már lehet választani, akkor miért a leggagyibbat vegyem 200+ ezerért?
"Mióta műanyag az üveg hátlap?"
Ki beszélt itt a hátlapról?
De ha már így említed, a sima XZ hátlapjának egy jó része is műanyag volt. Mondjuk tény, hogy az nem is prémium.A többi hülyeséget nem is sorolom, amiktől már a hajamat téptem, mert lenne vagy 2 oldal.
-
blagolf
senior tag
-
<Lacy85>
addikt
S8-at miért számolod 3-nak? A sima, meg a plusz koppra ugyan az, csak kicsit nagyobb méretben.
Az aktív meg egy teljesen más felhasználás, mivel strapa mobil. ha jól rémlik, a Sony-nál egyik sem az.De amúgy azt sem értem, miért nekem írtad, mert nem én rugóztam a féléves cikluson, csak leírtam, hogy felesleges, ha mindegyik szemétdombra való.
Adnának ki ritkábban, de akkor normálisat. -
Enci1983
senior tag
válasz ghiottone #31 üzenetére
Nem, nem úgy értette . Ebből is látszik mennyire nincs képben a dolgokkal. Tavaly 7, idén 8 darab készülékkel vannak jelen. A problémákat pedig pont pár hete orvosolták egy szoftverfrissítéssel, de folyamatosan kapja a hibajavitást és a biztonsági frissítéseket. Ami annyit tesz hogy mára egy hibátlan készülék. Nekem semmi gondom vele így másfél hónap távlatában. Ez ténylegesen egy prémium készülék.
Eclipse, hol a 4 flagship? De például Samsung se dolgozik kevesebbel, se a Huawei. Látjátok milyen buták vagytok? Az XZs nem flagship, el kellene látogatni a gyártó honlapjára. XZ Premium és az XZ1 ami felső idén.[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
<Lacy85>
addikt
válasz -=RelakS=- #12 üzenetére
Nekem is Z3 volt régebben, de a mostaniak egy kalap szarok ahhoz képest.
XZ-t is kézbe vettem, aztán dobtam is el, annyira gáz az a telefon.Idén meg kiadnak egy Prémium nevű telefont műanyag kerettel. Szerinted merre fejlődnek?
-
törölt tag
Óóóó egy vérprofi, aki egyetlen készülékből megmondja a tutit.
Volt egy gyári hibás készüléked, és szépen belefutottál a "jó magyar" szervizbe. Ennyi. Ne is várj jobbat itthon, ez nem a nyugat. Kinn simán kaptál volna egy másikat szó nélkül.
Amúgy el vagy tévedve. Összesen nincs annyi modell a Sonynak, amennyi kijött idén csak a Samsungtól.[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
"Az már csak hab a tortán, hogy szerintem a japán termékfelelős sem tudja felmondani az idei termékpalettát annyi telefon jön ki tőlük"
Nna, ezt én sem fogom megérteni, mikor jönnek rá, hogy a kevesebb több.
És persze nem "új", Xperia X sorozattal kell kijönni, aminek a végére aztán csak visszabiggyesztik a Z-tItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Szabcsizz #16 üzenetére
Na akkor mégegyszer...
Nem szervizre szorult eszközöm volt és nem szériahibákkal küzdöttem, hanem a Sony csak szeretne prémium mobilgyártó lenni és vergődhet ezen ideig óráig - akkor sem lesz az!
Ismerősöm is vett egy XZP-t és ugyanígy értetlenkedve állt a problémáim előtt majd rá 2 nappal küldte a screenshotokat miként szív ugyanígy mint én.
Nagyon vágytam arra a telefonra, de sajnos vállalhatatlan volt és más gyártó fele ilyen értékű eszköze sokkal megbízhatóbb ... sőt.
Egyébként a telefon után vettem is egy Sony 4K UHD Androidos Tv-t és jééé igen ez az ami fekszik a Sony nak - nem szerencsétlenkedni mint mobiltelefonos cég.
Az már csak hab a tortán, hogy szerintem a japán termékfelelős sem tudja felmondani az idei termékpalettát annyi telefon jön ki tőlük - ebből is látszik, hogy nem találják magukat - csak lehet, hogy mindezt a színfalak mögött kellene lejátszani.Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
-=RelakS=-
veterán
válasz janeszgol #19 üzenetére
Szinonímaként szokták alkalmazni akkor is, ha az ember a 4K alatt szíve szerint a 4096 pixelt értené.
Maga a Sony is mint 4K kijelzőre hivatkozik, márpedig amíg a marketing ezt fújja, én is 4K-t meg 8K-t fogok mondani (meg elvétve 2K-t) az UHD, meg a Super Hi-Vision (meg elvétve a FullHD ) helyett.
A lényeg, hogy a kijelző maga nem tud 2160*3840 képpontot fizikailag megjeleníteni.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
janeszgol
félisten
válasz -=RelakS=- #18 üzenetére
A felbontasra erted? Ha igen, igazad van. Ez UHD felbontas, a 4k picit tobb.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Viktor0610 #17 üzenetére
Úgy, hogy logikailag meg tudja jeleníteni a teljes 4K-t, fizikailag viszont nincs rajta annyi pixel az egyik irányban.
Olyan, mint az LG "4K" panelje, amiben RGBW subpixelek vannak.
Itt megnézheted, hogy mit művel egy 4K teszt képpel, de csak az egyik irányban. A teszt képeken függőlegesen nincs meg a 4K felbontás, vízszintesen megvan.
Ez lenne a teszt képItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
MODERÁTOR
Azt hogy kell érteni, hogy "csak az egyik irányba van meg a 4K felbontás"?
Ez nem így számolódik.
Xiaomi 13T
-
Szabcsizz
őstag
Valamilyen szinten ertheto a duhod, hisz nem egy ket forintos telefonrol van szo. De szeria hibak barmelyik keszuleknel elofordulhatnak. Ha kaptal volna egy masikat, esetleg normalisan javitjak gariban, elofordulhat hogy jopar evig egy gond nem lett volna vele. De ertheto, en is agyfaszt kaptam volna a helyedben.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz -=RelakS=- #14 üzenetére
Régebbi modelleknél elég gyakori volt, hogy kipottyant a kijelző - legalább ezt a hibát nem lövik el mostanában...
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Gábor-KJ
őstag
Annál picit visszább, de legalább nem esik ki a kijelző a keretből!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
-=RelakS=-
veterán
Engem a "4K" kijelző tud bosszantani. Az, hogy alapból fullhd-n hajtja, egy dolog, de hogy gyakorlatilag csak az egyik irányba van meg a 4K felbontás, az azért bosszantó. Akkor is, ha valós használatban nagyítóval sem látnád, hogy így van, kivéve, ha tesztképeket futtatsz
Legújabb kiadású Sony telefonom egy Xperia X, az is céges, de annál úgy kellett a kezemre csapni, hogy "Teszedlederögtön?!" "Jó még az a Z3 sokáig, nem veszel új telefont!" Z3 az a saját teló. Ezek szerint visszafejlődtek?
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Gábor-KJ
őstag
Kicsit jobban vágom ezt a telefont is, úgyhogy tudom miről beszélek - mondjuk nem piros gomb zöld gomb felhasználó vagyok - ezért jobban kiaknázatam volna a készülék lehetőségeit - így nálam jobban kijött, hogy a Sony sosem lesz prémium mobil gyártó.
Lehet hogy ők már nem gyártanak órát, de mások igen és ez csak az egyik mutatvány a sok közül ami kiverte nálam a biztosítékot - amikor napi szinten 10x kér párosítás engedélyt a telefon.
A szirszar térerő kezelést és botrány wifi kezelést most inkább nem részletezem.Körülöttem 2 felhasználó ugyanezzel küszködött csak bennem megvolt a kraft, hogy visszahajítsam a Média Marktba.
A mostani Honor 9 és a régebbi Galaxy S6 vagy akár a nemrégiben nálam járt Moto X4 is kipicsázza ezt a prémium jelzővel ellátott valamit!
A trollok máshol vannak - öcsi!
[ Szerkesztve ]
-
rikxjeee
tag
válasz cezarlacrone #6 üzenetére
Mert ő azt mondta
Az eddigi vélemények alapján nincs gond vele, sőt, jópár hiányosságot pótoltak ezúttal!
-
Tomcat
őstag
Ez gyors lépés volt a Sony részéről. Remélem hogy a viszonylagos gyorsaság nem megy a minőség rovására. Amint elérhetővé válik rakom is fel mindkét telefonomra.
Tomcat
-
jacis
nagyúr
Lassan már csak abból fog kiderülni hogy milyen droid van egy telefonon ha megnézzük a verziószámát, mert kb nulla fejlődés van évek óta
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Peat76
őstag
Nekem pl. semmi gondom vele, de hát ezt tudod, jó kis készülék ez!
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Gábor-KJ
őstag
Nem mindegy!? A telefon konkrétan egy rakás szar!
Szóval a kalapodat nyugodtan visszarakhatod a fejedre!
(Cool az aláírásod! )
-
őstag
le a kalappal, többi gyártóhoz képest ez gyorsan megjött!
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest