2018. október 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Oreót kapott az Sony Xperia XZ Premium

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Sony Mobile

Az előző csúcsmodell is megkapja a 3D szkennert, és néhány egyéb változást is észrevehetnek a tulajdonosok a főverzió ugrásán kívül.

Elindult az eredetileg decemberre várt Oreo-frissítés a Sony Xperia XZ Premiumra. Az új rendszer nem csak a 8.0.0-s főverziót és az októberi biztonsági csomagot hozza el a felhasználóknak, a gyártó oldaláról is jönnek érdekességek. Egyrészt ott van a 3D-szkenner, ami eddig az Xperia XZ1 és XZ1 Compact eszközök privilégiuma volt, mostantól viszont az XZ Premiumokon is ott figyel. Frissült a kameraszoftver, a mosolyfelismeréshez jöttek új funkciók, illetve a tárgykövető autofókusz is megérkezett.


[+]

Fejlesztettek az előlapi, sztereó hangszórón, illetve megjött a Qualcomm AptX HD-támogatás, ez utóbbi értelemszerűen a megfelelő Bluetooth-hangkeltőknél lesz majd érezhető. Újratervezték az alkalmazások gyorsindítóit, hosszú nyomással további funkciók nyílnak meg anélkül, hogy elindítanánk a szoftvereket. A frissítés már a magyar régióban is beindult, de kiviteltől (szimpla, illetve dual SIM) és szolgáltatótól függően változik, hogy kihez mikor ér el az Oreo.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.