Új hozzászólás Aktív témák
-
dr_ace
aktív tag
válasz
elfelejtette #103 üzenetére
"Én már azt várom, mikor lehet majd micro usb-n keresztül külső vinyót kötni a telóra."
nem kell rá várni, pl a galaxy S2 már most is tudja ezt, és gondolom a jövőben több androidos készülékben is elérhetővé fogják tenni.
de hogy ON is legyek: jöhetne már a skate, már nagyon mennék megvenni, tök gáz hogy még csak hír sincs róla. ha vki tud vmi konkrétat, esetleg megjelenési dátumot, az ne tartsa vissza
-
dr_ace
aktív tag
nekem január óta van meg a blade-em és szinte mindenben elégedett vagyok vele (sebbeségével is), amik miatt váltanék másik telefonra az a következő három dolog: nagyobb kijelző, jobb kamera, picit szebb kinézet. egyelőre úgy fest, hogy a skate mindezeket el fogja hozni, ha 60k alatt lesz dominóval akkor biztosan váltok
akik meg a flash miatt sírnak azok nem tudom használtak-e már életükben androidos telefont... én fél éve nyúzom a blade-et és még soha nem hiányzott a flash.
játszani meg nagyon ritkán szoktam (cut the rope elmegy ezen a procin is simán), úgyhogy én megelégszem ezzel a vassal, ha a gingerbread szépen simán megy rajta. akinek meg nem elég a vas, az vegyen erősebbet és ne csodálkozzon, hogy mélyebben kell a zsebbe nyúlnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest