- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- iPhone topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
G8 mellé minek, ha szinte ugyan az.
-
ricinus13
senior tag
Asztalnál tényleg jobb ha elől van, de ott az oldalsó sem jó. Ha nem hiszed akkor próbáld ki. Tényleg nagyon gyorsan rááll az ember keze. A tokon meg van egy plusz kivágás ez ízlések és pofonok dolga, én például nillkin keretet használok, szóval felőlem akármi lehet a hatoldalon és még jobban is véd mint egy szilikon valami.
-
legiaap
félisten
Engem inkább csak az idegesít, hogy az ujjlenyomat olvasó hátul van. A nexusoknál sem tetszik a dolog. Inkább tegyék oldalra, mint a Sony vagy előre. Ha oldalt vagy elől van egyből megtalálja az ember mert látja, de hátul tapogatózni kell.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Gibo
senior tag
szerintem is inkabb ilyesmi van a hatterben, hoyg az azsiai piacnak keszitenek egy enyhen atdolgozott verziot mas neven, hiszen ott a szamoknak / betüknek stb. sokkal nagyobb jelentösegük van mint nalunk...A honor-okkal is jatszanak hasonlot, illetve van hogy adott ekszülekböl adott neven is több felelt kinalnak eladasra (a Honor 4c volt indiaban pls Snap410-el is kaphato).
[ Szerkesztve ]
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
kengyel
nagyúr
Ez tényleg jó készülék lett !
kengyel
-
Dilikutya
félisten
Addig olvastam a hírt, hogy 5,5 col... ekkora batár méretben a világ legjobb ár/érték arányával sem kéne semmi.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
embe
nagyúr
Jó kis telónak tűnik, kellemes specifikációval.
-
Hunt3r22
őstag
Mi értelme van G7 Plusnak mikor szinte mindenben megegyezik a G8-cal?
Esetleg valamit nem vettem észre?
Xr
-
csakzolcs
tag
Furcsa,hogy itt a G8 és kijön a G7 plus... Kezd kicsit Samsung lenni a Huawei!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával