Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
G8 mellé minek, ha szinte ugyan az.
-
ricinus13
senior tag
Asztalnál tényleg jobb ha elől van, de ott az oldalsó sem jó. Ha nem hiszed akkor próbáld ki. Tényleg nagyon gyorsan rááll az ember keze. A tokon meg van egy plusz kivágás ez ízlések és pofonok dolga, én például nillkin keretet használok, szóval felőlem akármi lehet a hatoldalon és még jobban is véd mint egy szilikon valami.
-
legiaap
félisten
Engem inkább csak az idegesít, hogy az ujjlenyomat olvasó hátul van. A nexusoknál sem tetszik a dolog. Inkább tegyék oldalra, mint a Sony vagy előre. Ha oldalt vagy elől van egyből megtalálja az ember mert látja, de hátul tapogatózni kell.
-
Gibo
senior tag
szerintem is inkabb ilyesmi van a hatterben, hoyg az azsiai piacnak keszitenek egy enyhen atdolgozott verziot mas neven, hiszen ott a szamoknak / betüknek stb. sokkal nagyobb jelentösegük van mint nalunk...A honor-okkal is jatszanak hasonlot, illetve van hogy adott ekszülekböl adott neven is több felelt kinalnak eladasra (a Honor 4c volt indiaban pls Snap410-el is kaphato).
-
kengyel
nagyúr
Ez tényleg jó készülék lett !
-
Dilikutya
félisten
Addig olvastam a hírt, hogy 5,5 col... ekkora batár méretben a világ legjobb ár/érték arányával sem kéne semmi.
-
embe
nagyúr
Jó kis telónak tűnik, kellemes specifikációval.
-
Hunt3r22
őstag
Mi értelme van G7 Plusnak mikor szinte mindenben megegyezik a G8-cal?
Esetleg valamit nem vettem észre?
-
csakzolcs
tag
Furcsa,hogy itt a G8 és kijön a G7 plus... Kezd kicsit Samsung lenni a Huawei!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei G8, te vagy az? A kínaiak "újdonságát" szinte teljesen fém burkolat veszi körül, és elődjéhez képest nem csak hardveresen erősödött, hanem több új extrát is kapott.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest