- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Eszméletlenül bejön ez a telefon, azóta csorog a nyálam rá, mióta először megláttam.
-
válasz
Gulyopapa #21 üzenetére
Hát ja, tiszta vicc, hogy nem két készüléket használok tartalomfogyasztásra, hanem csak egyet...
borzalmas, hogy nem két műszaki cikk húzza a kabátom, hanem egy... Kegyetlen az élet
@Szatyor95: alapból kicsit hiányos a cikk. A Cyan-os rendszert tavaly céggé alakították, 17 fejlesztő van benne a brigádban, és az OPPO N1 alapvetően ezzel a rendszerrel jön ki, konkrétan ők fejlesztik a rendszert rá. Elvileg
-
Szatyor95
senior tag
"Android 4.3 alapokból építkező saját ColorOS mellett a világon elsőként a Google platformjának eggyel korábbi verzióján alapuló CyanogenMod 10.2 rendszert is támogatja." Őőő... A 10.2-es CM a 4.3. Szóval most vagy elírás történt, vagy a 4.3-as rendszer régebbi saját magánál.
-
moleculez
veterán
Ez jó, mert ha a CM csapaton múlik, akkor kb Nexus szintű frissítése lesz😃😃
-
halkow
őstag
kiprobálnám szívesen ezt a kamerás dolgot
-
nemlehet
őstag
Jó, de igazából azt várod el ettől a készüléktől ami nem akar lenni. Egy MacBookot Airt sem húzunk le azért, mert nem 17"-os és nincs DVD író benne. Ez egy phablet. Én sem szeretem ezt a tepsimániát, de a maga kategóriájában ez egy nagyon jó készülék...
Gondolni kell a jövőre... Most komolyan ez a jelenlegi fejlődési ütem mellett egy elég hülye indok. Hamarabb ütközöl szoftveres mint teljesítmény korlátba. 2 év múlva az S800 ugyan úgy nem fogja tudni futtatni a csúcsjátékokat mint az S600.. Én egy 3 éves 1 magos telefonnal tök jól elvoltam a mai napig, bár a csúcsjátékok nem futottak rajta értékelhetően, minden más igen. Ami meg nem az azért 4.0+ igényelt. Ezt a csúcshardver mániát már kezdem nagyon utálni, egy budget phone-nál is képesek jönni az emberek azzal hogy miért nem S800.... -
joey04
titán
6: mondjuk az pont szarul működik állítólag
11: +1
---btw ahogy néztem a videókat, ez a color os kurva szép. szóval nekem nem kéne cyanogenmod.
-
vittorio7
őstag
Jó méretes darab.
-
Gulyopapa
addikt
Ez a 6" már a vicckategória.
Lassan laptop nagyságú telefonokat tesznek az emberek a fejükhöz
Kész röhej ... -
H1N1
tag
A cikk írója már közel három hónappal ezelőtt is a MEGJELENÉSRŐL írt.
-
iSonic
addikt
válasz
Lionking01 #14 üzenetére
plusz tegyük hozzá, hogy LG-ben Snapi 800-as van, illetve S4 is szóba jöhet ilyen ár mellett..
-
Lionking01
tag
válasz
Lionking01 #13 üzenetére
Bár szerintem nem éri meg. Ennél olcsóbban lehet majdnem új LG G2-t, vagy hasonlókat venni, nem is beszélve a HTC One-ról. Igaz kijelzőben alatta vannak ennek, de eddig mindenkinek az volt a baja, hogy ez a méret már túl nagy. Sokaknak még a 4.7 is. Minden esetre mindenkinek saját döntése, de ennyiért megint vesz egy olyan telefont, amely pillanatok alatt értékét veszti, és eladni még nyomott áron is nagyon nehéz lesz. Csak annak ajánlatos, aki legalább 3 évig meg akarja tartani.
-
Lionking01
tag
http://europe.oppostyle.com/
449 EUR -
-
k.kristof
őstag
Az indiai rúpia az új dollár, hogy egyre több telefonnál azt írják?
-
dsr
senior tag
Nagyon szimpatikus telefon
-
Zoja™
őstag
Közben azért megnéztem a hivatalos oldalt is, van még egy-két ,,trükk" a kütyü tarsolyában.
A hátlapi touch control is khm... -
Fritz Teufel
addikt
Nekem még ilyenem volt elforgatható kamerával és a mai napig kifogástalanul működik és karcmentes: Samsung Z510
-
spawn21
veterán
Ez mikori hír ?
-
zsolt501
nagyúr
Ez az elfordítható kamera még a régi Samsung telefont idézi nekem.
-
Zoja™
őstag
Azt a k.rv@
Megvan a következő telefonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Légies iPhone halvány színei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest