- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Apu és anyu mondja néha.
Ettől még nehéz lenne meggyőzni arról, hogy egy készüléket amit az ujjainkkal fogunk meg, nem egy lábközötti fülvakarás arcfelismerővel feloldani, amit ráadásul bankoláshoz nem is lehet használni. Én mindenesetre a gyártó helyében - puszta elővigyázatosságból - beleírtam volna a használati utasításba, hogy
"A telefon megfogásakor kérjük ügyeljen arra, nehogy ujjai véletlenül az ujjlenyomatolvasóra kerüljenek, semmissé téve ezzel 3 év dollármilliókat felemésztő fejlesztését! Üdvözlettel Tim" -
Blizzardking
őstag
Köszi a mindennapi releváns példát! És te próbáltad már boxmeccs után lila szemmel fogvédőben felpuhult fejjel feloldani arcfelismerővel? Gondolom igen, és tízből tizenegyszer sikerült.
smc - nem vágom bocs, mit kell átgondolnom? Már a fóliásat is félreértettem ezek szerint
-
gproject
aktív tag
szemuvegben, napszemuvegben nyitnak. korom sotetben is nyit az oppo, ilyen videot is lattam
az opponal van dupla kopp, amivel felelesztheted a kepernyot, vagy valaszthatod menubol, hogy power gomb utan(vagy ha felemeled) csak swipera nyisson. mi8-ban is biztos van ilyen
viszont most lattam egy videot amin ikrekkel(azsiai kiskolykok) teszteltek az oppot es feloldott, szoval iriszt nem vizsgal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest