- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Apu és anyu mondja néha.
Ettől még nehéz lenne meggyőzni arról, hogy egy készüléket amit az ujjainkkal fogunk meg, nem egy lábközötti fülvakarás arcfelismerővel feloldani, amit ráadásul bankoláshoz nem is lehet használni. Én mindenesetre a gyártó helyében - puszta elővigyázatosságból - beleírtam volna a használati utasításba, hogy
"A telefon megfogásakor kérjük ügyeljen arra, nehogy ujjai véletlenül az ujjlenyomatolvasóra kerüljenek, semmissé téve ezzel 3 év dollármilliókat felemésztő fejlesztését! Üdvözlettel Tim" -
Blizzardking
őstag
Köszi a mindennapi releváns példát! És te próbáltad már boxmeccs után lila szemmel fogvédőben felpuhult fejjel feloldani arcfelismerővel? Gondolom igen, és tízből tizenegyszer sikerült.
smc - nem vágom bocs, mit kell átgondolnom? Már a fóliásat is félreértettem ezek szerint
-
Blizzardking
őstag
Aki szerint az arc alapú azonosítás nem egy orbitális baromság, az árulja már el, hogy amikor hozzáér a csávó a gombhoz, hogy aktiválja az arcfelismerőt, annyi erővel miért nem érhet hozzá egy ujjlenyomat olvasóhoz?
Hozzáérek ujjal, hogy felismerje az arcom, hogy tovább használjam ujjal. Ironikusan szar. -
Blizzardking
őstag
válasz
CptAdamica #4 üzenetére
+1
káva > mozgó hátlap > noccs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5000 napja regisztráltam
- GTA V
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest