- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Aprósólyom #15 üzenetére
picit rossz nyomon jársz, vannak kifejezetten dekoros cégek, már lassan 4 éve csináltattam tp-ből egy él-megvilágított táblát, neten megtaláltam őket, bementem, elmondtam mit akarok, designt ott helyben megcsinálta amit akartam, gondolom üveget lerendelte a megfelelő helyről, másnap késő du. már átvettem a kész terméket
plexiből akartam sk megcsinálni, aztán rájöttem max olcsóbb lesz úgy, de minőségben sehol nem lesz egy profi megoldáshoz képest, ettől független egyedi volt így is
azt mondtam én tp-ből csinálnám, nyilván mindenki abból csinál ilyesmit amiből akar - kis túlzással -, nem a menőség' miatt választottam akkor se a tp-t, amellett hogy hogy profi megoldás lett gyorsan, nagyságrendekkel jobban karcállóbb mint a plexi, ma már színezett tp-t is lehet venni, kb csak a fantázia szab határt
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - MMO
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ROG Flow X13 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 6900HS RTX 3050 Ti 16GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 7670 16" FHD+ Core i9 vPRO 12950HX 16 Mag Nvidia Quadro 64GB DDR5 2TB NVME SSD Gar
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max Gold Arany stílus, Pro kamera, 5G 256 GB,100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest