Hirdetés
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- De jól néz ki a Moto G75 kékben!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Aprósólyom #15 üzenetére
picit rossz nyomon jársz, vannak kifejezetten dekoros cégek, már lassan 4 éve csináltattam tp-ből egy él-megvilágított táblát, neten megtaláltam őket, bementem, elmondtam mit akarok, designt ott helyben megcsinálta amit akartam, gondolom üveget lerendelte a megfelelő helyről, másnap késő du. már átvettem a kész terméket
plexiből akartam sk megcsinálni, aztán rájöttem max olcsóbb lesz úgy, de minőségben sehol nem lesz egy profi megoldáshoz képest, ettől független egyedi volt így is
azt mondtam én tp-ből csinálnám, nyilván mindenki abból csinál ilyesmit amiből akar - kis túlzással -, nem a menőség' miatt választottam akkor se a tp-t, amellett hogy hogy profi megoldás lett gyorsan, nagyságrendekkel jobban karcállóbb mint a plexi, ma már színezett tp-t is lehet venni, kb csak a fantázia szab határt
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ notebook kitámasztó fából
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest