- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Én nem számolnám a 100kw töltést. Olyan ára van hogy nem éri meg vele tölteni. Minden csak épp nem zöld.
Én egy autóban biztos nem tölteném a telomat vezeték nélkül. A gyors töltéssel fél óra alatt kapsz legalább + fél napot. Ezen meg jó ha plusz 10%-ot és cserébe legalább jó meleg is lesz a telo. Miközben nap a szélvédőn keresztül amúgy is pirít. Persze marha kényelmes, de nekem pont ezért van olyan telom amit nem kell sűrűn tölteni, de ha mégis akkor vezetéken pikk-pakk megvan. -
<Lacy85>
addikt
Nem a trendiség miatt. Csak látok benne fantáziát és mindig is érdekeltek az újdonságok.
De sajnos be kell látni lassan, hogy ez egyelőre nem igazán alternatíva.
Talán még a Model 3 jöhetne szóba. Az is elég igénytelen belül, de van már itthon olyan cég, aki rak bele plusz 1 kijelzőt a kormány mögé, megcsinálják a zajszigetelést, a teljes belső kárpitot kicserélik pl. alcantarára, stb.
Csak hát az alapból sem túl olcsó autóra költhetsz még egy zsák pénzt.... -
Itthon már több mint 100e (nem néztem utána pontosan de 300e körüli adat rémlik) az itthoni napelemesek száma, bárki akinek van tetője annak lehet napeleme. Főleg idén volt nagy lehetőség 50%-os támogatással és szaldóval együtt telepíteni napelemet, de aki nem lépet erről már lekésett.
Nem gondolom, hogy annyira speciális a mi helyzetünk, mert a hazai autók 40 km-et mennek átlagban naponta... Természetesen van aki ennél kevesebbet, az ne vegyen elektromos autót (vagy használtan valamit olcsón) vagy sokkal többet megy akkor megint csak nem jó neki az elektromos autó, de a hazai új autó piac felének legalább (aki új autót vesz évente cirka 130-140e autós) annak megfelelők lehetnének a mostani elektromos autók is.
Idén is lesz pályázat ha tippelnem kellene május-június között lesz már róla információ. Így aki akar az tud pályázni idén is... Persze időben kell odaülni a géphez. -
8th
addikt
"durva árak ezek, ahhoz képest hogy a hatótáv 320... mármint 260km"
Legyen a tényleges hatótáv csak 230-240km. Az már pont elegendő arra, hogy a munkavégzés helyének 80-100km-es körzetéből ingázzon az ember úgy, hogy csak otthon töltögeti. Az végül is annyira nem rossz és annál többet csak nagyon kevesen mennek naponta. Én van, hogy 350-400km-t megyek egy nap így nekem nem pálya az elektromos. Feladathoz a szerszámot. Viszont ha városlakó lennék és hosszabb távra terveznék egy új autóval, valószínűleg én is szánnék rá néhány millióval többet mert 6-8-10év alatt az olcsóbb üzemeltetést és csekélyebb értékvesztést is beleszámolva hosszabb távon kijön a matek. Engem pedig más nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Crypto Trade
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest