- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
válasz
mackoapo11 #72 üzenetére
+1
Sajnos én is azt érzem itt, hogy mindenki csak fikázza az olcsó eszközöket, holott lehet, hogy csorog a nyála egy ilyenre, csak nem tudja megvenni és még mindig a ZTE Blade-t nyútta valamilyen főzött rommal.
Vagy van a másik tábor, akinek mindig a drága (100k+) eszközei vannak és lenézi azokat, akik ilyet vennének.
Én a fiamnak ilyet vennék a szülinapjára (8 éves). Jelenleg az én ipad2-omat használja játékra, de most karácsonyra egy ilyet fog kapni. Ha 1 év garancia van rá, nem zavar, mert ha elromlik, beviszem és javítják/cserélik.
És erre meg tökéletesen elég.
A sok fanyalgó meg vegye meg azt, ami neki tetszik, de könyörgöm, akkor NE jöjjön ide és fikázza.
Amúgy a legtöbb gondolom, hogy nem családos és klti apuci-anyuci pénzecskéjét, vagy keres már, de az összes fizuját ilyen eszközökre költi.
És van az a réteg, aki megengedi magának a drágább eszközöket a családja mellett és nem nézi le a másikat, akinek nem drága cucca van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- Microsoft Surface Go - 4415Y - 8Gb - 128Gb
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest