Új hozzászólás Aktív témák
-
Geby
senior tag
válasz
szaszko33 #1291 üzenetére
Mobilhálózat rendben van. Használom olyan helyen ahol alig van térerő (szendvicspanel épületen belül egy másik szendvicspanel épület) és itt is tudok telefonálni, míg a Mi9T hajlamos volt elveszteni a jelet itt.
Kijelző teljes fényerőnél napsütésben szerintem picit gyengébb, de túlélhető. Szaturáció szerintem kevesebb a OnePlusnál, kevésbé ragyogóak a színek. Egymás mellé téve jobban néz ki a Mi9T, de amikor csak az egyiket látod akkor nem veszed észre a különbséget.
Főkamera egyértelműen jobb a OnePlus-é. Széleslátó......össze kéne hasonlítani....passz....itt elvileg a Mi9T 13MP-e kéne nyerjen a másik 8MP-ével szemben. -
Geby
senior tag
válasz
szaszko33 #1288 üzenetére
Mi9T-ről váltottam Nord2-re. A wifi gyengeséget meg tudom erősíteni, a Mi9T wifije gyengébb volt az egyik helyiségben, 2 pálcika vagy néha elveszett a wifi. Itt a Nord2-nek simán 4-5 pálcikás térereje van és hasít a wifi.
A környéken nincs 5G így nem tudom hogy viselkedik. VoLTE-t mutat Yettelen, gondolom működik is.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged