- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Yettel topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Bandi-
tag
Szia, a sima FE állítólag gyorsabban merül, melegszik is, igazából az 5G verzió lenne pariban ezzel, abban ugyanaz a Snapdragon 865ös van mint ebben, de az meg nincs itthon hivatalosan forgalomban.
Én màr megvettem erre a tokokat, plusz kábelt, aztán leakciózták egy boltban( mobilfactory, talán nem szívom meg, kamuznak is 2év gyártóit ra) az FE 5Gt 200 körülre, és csak azért rendeltem azt, igaz még nem nagyon sikerült elküldeniük.
Igazából az IP védelem volt nekem is ami átbillentette annyiért a mérleget, meg talán a kamera, de ebben nincs tapasztalatom csak olvastam. Akkuidőben ezzel a procival is gyengébb a Samu.
-
Hami33
aktív tag
Nálam a döntésben az is segített,hogy nem egy tucattelefon ! Gyakorlatilag tizenevesek iphonnal szaladgálnak és vágytam már egy egyedibb telefonra . Samsung eleve ki volt zára ,még xiaomi mi 10 t pro lett volna ,de a kijelző nem jött be..
Majd kiderül jól választottam e 8 évnyi iphonozás után..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest