- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Moto G32 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Bandi-
tag
Szia, a sima FE állítólag gyorsabban merül, melegszik is, igazából az 5G verzió lenne pariban ezzel, abban ugyanaz a Snapdragon 865ös van mint ebben, de az meg nincs itthon hivatalosan forgalomban.
Én màr megvettem erre a tokokat, plusz kábelt, aztán leakciózták egy boltban( mobilfactory, talán nem szívom meg, kamuznak is 2év gyártóit ra) az FE 5Gt 200 körülre, és csak azért rendeltem azt, igaz még nem nagyon sikerült elküldeniük.
Igazából az IP védelem volt nekem is ami átbillentette annyiért a mérleget, meg talán a kamera, de ebben nincs tapasztalatom csak olvastam. Akkuidőben ezzel a procival is gyengébb a Samu.
-
Hami33
aktív tag
Nálam a döntésben az is segített,hogy nem egy tucattelefon ! Gyakorlatilag tizenevesek iphonnal szaladgálnak és vágytam már egy egyedibb telefonra . Samsung eleve ki volt zára ,még xiaomi mi 10 t pro lett volna ,de a kijelző nem jött be..
Majd kiderül jól választottam e 8 évnyi iphonozás után..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged