Új hozzászólás Aktív témák
-
-Bandi-
tag
Szia, a sima FE állítólag gyorsabban merül, melegszik is, igazából az 5G verzió lenne pariban ezzel, abban ugyanaz a Snapdragon 865ös van mint ebben, de az meg nincs itthon hivatalosan forgalomban.
Én màr megvettem erre a tokokat, plusz kábelt, aztán leakciózták egy boltban( mobilfactory, talán nem szívom meg, kamuznak is 2év gyártóit ra) az FE 5Gt 200 körülre, és csak azért rendeltem azt, igaz még nem nagyon sikerült elküldeniük.
Igazából az IP védelem volt nekem is ami átbillentette annyiért a mérleget, meg talán a kamera, de ebben nincs tapasztalatom csak olvastam. Akkuidőben ezzel a procival is gyengébb a Samu.
-
Hami33
aktív tag
Nálam a döntésben az is segített,hogy nem egy tucattelefon ! Gyakorlatilag tizenevesek iphonnal szaladgálnak és vágytam már egy egyedibb telefonra . Samsung eleve ki volt zára ,még xiaomi mi 10 t pro lett volna ,de a kijelző nem jött be..
Majd kiderül jól választottam e 8 évnyi iphonozás után..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest