- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz
mbalint987 #126 üzenetére
Sajnálattal hallom :( akkor már nem valószínű... de se baj, nyomós ok egy új telefonra
Nekem s9+ van szerintem elég jó kis telefon minden területen. Talán annyi, hogy az üzemidő nem a legcombosabb.
Fateromnak nem régóta van s10e szerintem remek kis telefon legjobban használható. + üzemidő is elfogadható.De ez a oneplus 7 is nagyon jó, meg szerintem az üzemidőben tuti ez nyerne.
Szóval őlődhetsz
-
válasz
mbalint987 #118 üzenetére
Miért ne érné meg? Legközelebb kb 3 hónap múlva jelenik meg OnePlus készülék, de neked most kell új mobil, nem?
-
Rick4
félisten
válasz
40-től vannak OP3T-k, ha neked az bejött (én is imádtam, de a mostani 6-os nyilván lényegesen jobb, a 7-es még jobb) akkor vagy olyat veszel, vagy újabbat. OP+-nak, OP6-nak nincsenek típushibái, azokkal nehéz mellélőni.
-
enterlaci
senior tag
válasz
Én OP5 után vettem ezt, mert muszáj volt egy másik telefon. Nem bántam meg, ez egy jó teló. Tökéletesen korszerű, mindent tud amit amire szükségem van, szép a kijelző-kellmes nézni, gyors és jó a fényképező (gyorsan mozgó gyerekekről is frankó képek készülnek) és ha számít, az Antutu teszten global top5-ben van 2 hónapja a masina.
Akkumulátor üzemidő is okés, nézd meg az előttem lévők posztjait vagy a másik topikot.
7-8 óra képernyő idő vagy 2 nap normál használat mellett kb..2 hete használom, egyenlőre azt hozza amit vártam is.
Énnem várnék új modellre, mert lenne innováció ami bekerül? -
Rinocerosz
őstag
válasz
A google telefon keresővel próbáltad bemérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest