- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz #66267136 #155 üzenetére
Szerintem nem kell ket kezzel dobalni a sz@rt csak mert egyszer hibaztal, es veded a munder becsuletet, ne haragudj.
Nincs olyan, hogy valaki nem hibazik. Nincs olyan, hogy valaki mindent tud. Aki dolgozik, hibazik.
Aki ezt kepes elismerni, es mondjuk egy "Hupika, bocs, javitva" utan javitja, az az en szememben jo munkat vegez.
Aki konkretan megkoszoni, hogy felhivtak a figyelmet a hibara, aztan javitja, az meg egyenesen kivalot.
Aki nem kepes elviselni es elismerni, hogy hibazik, az meg az en szememben semmilyet, mert nem lehet tudni, milyen lesz a vegeredmeny, hiszen ugyse ismeri el akkor sem, ha szar.Hibaztal. Elnezted. Megesik. Mindenkivel. Emberek vagyunk, ez ilyen, nincs benne semmi szegyen. Maradjunk ennyiben szerintem.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz #66267136 #149 üzenetére
"2.0 vagy type-c?"
2.0 type-c.Bovebben: a verzioszam a kommunikacios protokollt irja le (sebesseg) a type-c meg a csatlakozo "formajat". Elmeletileg az 1.0 type-c is lehetseges, csak nincs az a hulye, aki ilyet csinalna.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...