Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Mióta megvan a telefon.
Tegnap először tudtam 12óra fölé menni üzemidőben.
aztán feltöltöttem. Most pedig 15óra felett járok!Nagyon jót tett ez a frissítés. Frissítés előtt 10óra 25perc volt a rekordom. És amint szintén sokszor mondtam, sokkal kevésbé melegszik a cucc, de mégis jobb a teljesítmény. Végre én is tapasztalom azt, amit többen írtak, hogy ha nem használom nem merül. Nemrég le kellett tennem 3,5órára, 1%-ot sem csökkent az akksi szint az idő alatt. Nagyon jól sikerült az optimalizálás!
Erre már azt mondom, nem kell a custom ROM! Ráadásul a szoftos gombot is kilőtték ugye. Mindent megoldottak ami zavaró volt.
Természetesen ez az akksi intenzív használat. Zene, net, kamera, facebook, képek/videók, filmezés, játék, minden van benne. Szinkron folyamatosan on, Gtalk és Facebook messenger folyamatosan online. Időjárás 15percenként frissül/Fancy widget. Kb fele fele arányban van hol Wifin, hol pedig HSDPA mobilnetten. Fényerő automatikuson van.
Tehát, le a kalappal! -
hurrikan
addikt
Az a 4.1-en debütáló SENSE 4.5-ben lesz
legalábbis XDA-n azt írják. Viszont a frissítés előtt le a kalappal.-Jobb lett az üzemidő, eddig sosem bírt ki 12órát az én használati intenzivitásommal, most 12óra múlva még 12%-al értem haza, nem sok de ez is valami.
-Jobb a teljesítmény, minden napos használat és Quadrant esetén is immár az SGS3 felett van (Quadrant Standart/6155; Nenamark2/58,9; Antutu/12888) laggolás pedig nulla immár mindenhol és az egész rendszer gyorsabban dolgozik, minden téren.
-Fele annyira melegszik mint eddig, most már csak annyira, mint az SGS3 is, olyan játék mint az Asphalt7 ami alatt eddig 60fokig is felment több órás játékidőnél, most a 45fokot is alig éri e.
-Eltüntethető a szoftveres gombsorEddig is elégedett voltam. Most már tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest