- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Először is szögezzük le, hogy ugyancsak a fórumról ismerlek, de fel sem merült bennem, hogy marketing szövegek alapján írtad a cikket. Rég olvastam ennyire alapos, kimerítő, az átlag teszt színvonalat messze felülmúlót.
Az mFT és az FF közti sokszor modorosságba hajló összehasonlítást nem alapvetően a cikkedre értettem, hanem próbáltam rámutatni egy az mFT topicokra (itt most nemcsak a PH topikokra gondolok!) erősen jellemző tulajdonságra. Ami alapvetően nem negatív dolog, csak egy erős jellemzőMondjuk amíg Mr. Ogawa interjúban is 9szer hangzik a full-frame kifejezés, addig azt hiszem nem szólhatok erre semmit sem.
-
én is csak fogom a fejem... egyszerűen nem értem a sok elméleti fejtegetést, hogy akkor ez igazából egy teoretikus szituációban akkor hány fé egy fx vázhoz képest stb.
gyerekek, ott van az a szar a vázban! leírtuk, hogy mennyit hoz és milyen körülmények között használható. azt is lehet, hogy az ember egyáltalán nem használja, nem kötelező, egy plusz feature. mondom, pont olyan, mint az első liveview volt pár éve. döcögött a maihoz képest, de attól még sokan használták. én is használtam, e-3-nál hogy imádtam, kihajtható lcd-vel együtt fotóztam a földről ezerrel.
-
Értem én, hogy van 2 fé előny, de ez a valójában 8x-os megvilágítás miatt van. Tehát összesen a teljes sorozat során 8x annyi fény éri a szenzort, ebből a feldolgozás után marad 4x (2 fé) előny.
Ha teljesen fel is gyorsítják a műveletet, akkor is legalább 8x lassabb lesz, mint az 1x expós mód. Tehát összzáridő alapján tulajdonképpen a kiírt ISO200 megfelel valós ISO25-nek. Ha pedig így nézzük, akkor bizony egy plusz fényérték elveszik, nem pedig kettőt nyertünk.
-
A már említett tárgyfotózás lehet például ilyen terület.
Igen, ez jó lehetne, de az a szintű tárgyfotózás, amit mondjuk én csinálok egyáltalán nem a felbontásról, hanem a fényekről szól. A tárgyfotózás csak nagyon szűk szegmense számára, a pró próinak számít a felbontás ilyen mértékben. Azok pedig nem Olympus E-M5-öt fognak venni erre a célra, bármennyit is álmodozik erről az Olympus.
Ha gyorsítani tudnának a folyamaton, akkor rendben, de ez így most egy techdemó, fizetős béta. Szerintem nem szabadott volna kiadni ebben a formában. Inkább csiszolták vona, tartogatták volna, és belerakták volna az új M1-be (M2?), ha már használhatóra faragták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest