Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Igazad van, nem oltani akartam csak hülyén fogalmaztam. Régebben benne voltam a fényképezés témában (volt pentax k200D-m is) igaz csak nagyon amatőr szinten fényképeztem, de már akkor se tudtam elképzelni, hogy halszem obit vegyek. De ne haragudj nem kötözködni akartam csak véleményem írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jelszókezelők
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Töltők, kábelek, power bankok, átalakítók - Domshop - Prémium kiegészítők Apple termékekhez
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest