Olloclip 4-in-1 lencsék Apple iPhone 6-hoz és iPhone 6 Plushoz

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Fotózz, ha tudsz! – intézi felhívását az Olloclip a legújabb eszköze esetén. A szlogennek nyilván semmi köze a "Kapj el, ha tudsz" című kiváló filmhez, ám nem is baj, hiszen jól illik a felszereléshez ez a mondat. Az Olloclip okostelefonok kameráihoz kapcsolható kiegészítő lencsék gyártására szakosodott, melyeket eleinte csak iPhone-okhoz, a későbbiekben viszont már a Samsung Galaxy S5 számára is elérhetővé váltak. A cég célja egyértelmű, ha már a mobiltelefonok kamerái a mindennapokban is ennyire használhatóvá váltak, akkor érdemes még inkább kiterjeszteni a funkcionalitást.

Az Olloclip sikere a minőségben mellett abban rejlik, hogy termékeiket az Apple hivatalosan is forgalmazza, azaz az Apple Store-ból megvásárolhatók. Legújabb modelljük az iPhone 6 és iPhone 6 Plus számára készült, a használat pedig továbbra is egyszerű, nincs szükség külön applikációra. A 4-in-1 Photo Lens névre keresztelt csomag négyféle lencsét tartalmaz: két típusú makró, egy széles látószögű, valamint egy halszem optikát. Az ár ezúttal is elég borsos, nyilván annyiért árulják, amennyiért meg is veszik.

A csomagolás egész jól sikerült, a doboz tetején láthatunk egy fantáziaképet arról, hogy miként mutat majd telefonunkon a kiegészítő, a hátulján pedig rövid leírást kapunk magáról a termékről. A szelence a lencséket, egy háromszínű, hordozásra alkalmas tartót, egy kis szütyőt, két lencsevédőt, valamint az iPhone-okhoz való megfelelő illeszkedést garantáló sínt tartalmaz.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés