- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
matti70
tag
válasz
#20584850 #182 üzenetére
Bár név nélkül, de engem szólítottál meg, viszont kb. mindent elmondtak már előttem ezzel kapcsolatban. Ugye belátható, hogy rossz és rossz közt is lehet különbség, márpedig a pdf-ből vacakul generált "egy sor-egy bekezdés" epub/mobi a skála minősíthetetlen vége felé van valahol.
Persze a KOReader jó eséllyel tud rajta szépíteni, ahogy consono leírta, de mint sokszor említette már sok ember, a pdf nem ebook formátum. Amit pár perc alatt javíthatsz rajta Calibre vagy Sigil segítségével, azt helyben a KOReader is megoldhatja, de csodákra nem képes. Mégiscsak egy olvasó szoftverről beszélünk, így nem is feladata, minthogy egy statisztikai évkönyvből sem fog neked izgalmas krimit varázsolni.
Ha komolyabb javításra van szükség (ahogy írod: Egy normálisabb vertiót összedobása), az pedig ebook szerkesztő programmal is bőven több órás feladat, csináltam én is már párszor.
-
consono
nagyúr
válasz
#20584850 #184 üzenetére
Hát a bekezdést elég nehéz átértelmeztetni még a Koreaderrel is
VAnnak rá opciók, lehet, hogy stíluskorrekciókban a "Ne legyen a bekezdések között távolság" és a sorkizárásos szövegigazítás kombinációja szebb olvasási képet eredményezne, de a kipróbálható file nélkül ez csak tipp. A tanulság megint az, szerintem, hogy a PDF nem ebook
-
Oldman2
nagyúr
válasz
#20584850 #184 üzenetére
A feladat az, hogy ki kellene találni, hol van az eredeti bekezdések vége.
Mivel erre semmiféle információ nem elérhető a problémás mobi fájlban, a KOReader-nek sem tudod elmagyarázni ezt.
A problémás mobi fájl egy részlete konverziót követően:
<p>akarta az üzletet. Miközben leírta egy szalvétára az</p>
<p>adásvételi szerződés részleteit, a javasember tovább</p>
<p>mesélte, hogy Irma néni mennyire hálás volt idősebb</p>
<p>Ole Mbatiannak azért, hogy megmentette az életét, és</p>
<p>voltaképpen hálából festette le először a javasember</p>
<p>első feleségét egy napernyő alatt, azután pedig a fiát, </p>
<p>vagyis Olét, amint a patakparton játszik. Játszani</p>
<p>persze nem nagyon engedte, mert a festőállvány mögül</p>
<p>állandóan rászólt, hogy amennyire csak tud, álljon</p>
<p>mozdulatlanul azzal a faággal a kezében. </p>Ennek szerintem ilyennek kellene lennie:
<p>akarta az üzletet. Miközben leírta egy szalvétára az adásvételi szerződés részleteit, a javasember tovább mesélte, hogy Irma néni mennyire hálás volt idősebb Ole Mbatiannak azért, hogy megmentette az életét, és voltaképpen hálából festette le először a javasember első feleségét egy napernyő alatt, azután pedig a fiát, vagyis Olét, amint a patakparton játszik. Játszani persze nem nagyon engedte, mert a festőállvány mögül állandóan rászólt, hogy amennyire csak tud, álljon mozdulatlanul azzal a faággal a kezében.</p>
Simán kicserélve minden </p><p> karaktersorozatot nem jó, mert akkor az egész szöveg egyetlen bekezdéssé válik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged