Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sragi
őstag
Előttem lévő 2 kolléga nagyon jól leírta a probléma lényegét.Ehhez nem kell power usernek lenni.Ha Józsi bácsi vagy 13 éves Krisztike meg Ádámka használja és futva marad a böngésző esetleg megnézik az időjárást meg valami kis bugyuta játékot elindítanak pl angry birds akkor akkor össze is fossa magát az egész.
Volt már nem egy droidos készülék a kezemben.Az 512mb ram nem hogy ma nem elég 1-1,5 éve sem volt igazán az.Ezt a tényt el kellene fogadni.Ja és ezen a 4.4 sem tud akkorát dobni,hogy elég legyen egy mezei usernek. De te is leírtad 1gb komolyabb appokhoz kell.Nyilván nem fognak rajta Dead trigger-el játszani.De a viber,messenger,x-y időjárés widget, és egy futó böngésző meg is zabálta a szabad ramot. -
Mert ha egyszerre fut a Viber, FB Messenger, Skype, és nyitva marad a böngésző, meg esetleg a média lejátszó, az egy fél giga lazán elfogy, pláne ha mondjuk egy szolgáltató által telefosott készüléked van. Nem minden telefon stock android
És szerintem ezek még bőven az átlag felhasználás határain belül vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És szerintem ezek még bőven az átlag felhasználás határain belül vannak.