- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Az mindenesetre egeszen biztos, hogy sokkal kozelebb van szinte barmelyik oled kijelzo az idealis feher szinhez, mint barmelyik lcd a feketehez.
lehet, de filmek kivételével egy telefonon szerintem fontosabb a jó fehér mint a jó fekete. a tesztek meg nem érdekelnek, a saját szememnek hiszek.
btw tv-ből csakis plazma jöhet szóba, bánom is hogy kb mindenki feladta, remélem kibírja addig a mostani, mire emberi árban lesz az oled tv. -
joey04
titán
válasz
Peterson_ #49 üzenetére
Már csak itt visszaolvasva is látni hogy nem csak én mondom
Egyébként meg pont telibe magasról más mit gondol ha nekem nem megfelelő. Csak gondoltam megjegyzem a sok "már van ám fehér" koment mellé hogy nem úgy van az. Ettől még használható és vannak előnyei is és nem olyan trágya technológia mint az elején. Nem szar mint mondjuk s1vagy s2 akkor nem használtam volna 7 hónapot de amiben gyenge azt el kell ismerni. Telefonba szerintem jobb az ips. Egy tabletben hamarabb el tudom képzelni az amoledet mert filmezésre valóban sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest