- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
válasz
Plazmacucci #75 üzenetére
Akkor egyetértünk mégis, úgy tűnik nekem.
(#76) AS: Akkor ezek szerint neked nem tűnik fel, hogy az S5 kijelzője mennyivel szebb mint mondjuk a Lumia 925-é (most mondtam valamit). Kb. háromszoros a fényerő és szebbek a színek. A Samsung mégis csak tuningolja.
-
jozso1989
őstag
válasz
Plazmacucci #72 üzenetére
AMOLED-ről van szó, az szerintem borzasztóan csúnya (pl. Nokiák kijelzői). A Super-AMOLED viszont más tészta... Az S5 kijelzője gyönyörű. Gondoltam ezt leírom, mielőtt el akarod vágni a torkom.
(amúgy meg hazudsz
)
-
jozso1989
őstag
válasz
Plazmacucci #68 üzenetére
Jah, mert a fekete a legelterjedtebb szín, minden korom fekete. Az a legfontosabb, hogy legyen egy szép fekete a kijelzőn. Véletlen sem világos a média tartalmak 90-95%-a. Még a Touchwiz is világos... A fehér sokkal fontosabb.
IPS-nél meg egyáltalán nem tűnik fel, hogy az a fekete szürkésebb (mert tényleg szürke), ha csak nem raksz mellé egy AMOLED kijelzőt (ami nevetséges, mert IPS-en minden szín szebb a feketét kivéve).
-
jozso1989
őstag
A Samuk kijelzője szerintem nagyon szép, akárki akármit mond és már ott a fehér kezd tényleg szép fehér lenni (S5-ön). De pl. a Nokia AMOLED kijelzői valami botrányosan undorítóak... Összehasonlítottam a Lumia 925 kijelzőjét a One SLCD-jével egy T-Pontban és hááát.. azon kívül, hogy a Nokián harmadannyi a fényerő maxon, mint One-on automatán, még a színek is rondák. Ott a fehér tényleg szó szerint sötét sárga, köze nincs a fehérhez (One-on halványan kékes, de a Lumia mellett fel sem tűnik)... Szörnyen rosszak a Lumia kijelzők, a SAMOLED viszont csodálatos (főleg az S5-é). Valóban lehet, hogy túlszaturált, de pont ettől szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest