- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ViiiiktorOC #90 üzenetére
Megesik az ilyen. Ekkor már csak az a rosszabb, ha ezt még igazolni is próbálja.
-
válasz
ViiiiktorOC #86 üzenetére
Ott nagyobb a haszon?
Szerinted hol nagyobb a haszon?
iPad4 500$, költsége kb 310$
iPad mini 330$ költsége kb 190$
(most csak hasamra ütöttem, de kb ezek a valós számok, vagy még kisebbek a költségek.
Épp az ellenkezője az igaz. Minél drágább egy termék annál nagyobb rajta a haszon. Pedig ez olyan logikusnak tűnt... Számomra.Ja és nem hiába jajveszékeltek a részvényesek, hogy az idei volt az első év amikor csökkentek a marginok, hála a mininek.
-
válasz
ViiiiktorOC #84 üzenetére
Szerintem pont, hogy nem abban van a pénz, de ezt már kifejtettem pá hsz-el előbb is.
-
válasz
#10691584 #28 üzenetére
De az Apple nem megy el kommersz irányba. Ezt csak a hülye elemzők, meg a mobilaréna hozza föl, hogy legyen olvasottsága. Miért is tennék? Azért hogy többet gyárthassanak kevesebbért? Kinek érné meg? Sokkal több logisztika, support, szervizelés stb. És persze zuhanó profit marginok.
Ráadásul ezt Tim Cook is megerősítette a D11-en, csak érdekes módon az senkit sem érdekel. Bezzeg ha egy elemző azt mondja, hogy olcsóbb iPhone/iPad. Na az aztán az igazi hír... Szomorú, de ez az igazság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest