- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Sok helyről visszaigazolták a dolgot, és bár a szoftveres fejlesztésekről mindenki nagyvonalúan megfeledkezik, de még így is elég nagy a nyereségük. Nemrég olvastam, hogy akár bajba is kerülhetnek a nagyon nyerészkedő gyártók, így a samu is, mert a gugli kezdi megunni, hogy milyen árakat diktálnak a nagyok.
A táblaforgalom alapján meg (bár a kedves modi véletlenül kivágta azt is) eléggé érezhető, hogy egyszerűen kezdi elveszteni a pozícióját az apple, és az árakkal kell operálnia.
-
törölt tag
Sajnos most épp nem érek rá, de ajd pár napot és majd még átgondolom
Hogy értsd: Cook szembemegy mindennel, amit Jobs képviselt 30x (34
) évig amik az Apple-t először felemelték, majd újra felemelték (a szakadék széléről) és már túl öreg (becsontosodott) hogy megváltozzon. De imádok tévedni, kívánom, hogy ne így legyen!
(#29) metaboy: Ott a pont: "Kommersz irány" (+megjelenési rendszer totális felrúgása, kiszámíthatatlanság; most a "piac" és a részvényesek is bizonytalankodnak, mert vagy valami nagyon ütős nyuszit húz elő hirtelen Cook barátunk, vagy az pontot teszi fel az "I"-re, amivel kezdett 2012 év elején és akkor, ha valami csoda nem történik: az Apple leszállóágra vált)
"Gyűlöltem én minden munkámat is, melyet munkálkodom a nap alatt; mivelhogy el kell hagynom azt oly embernek, a ki én utánam lesz és ki tudja, ha bölcs lesz-é vagy bolond? és mégis uralkodik minden munkámon, a mit cselekedtem és bölcsen szerzettem a nap alatt!" (Salamon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Háztartási gépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- iPhone topik
- Dell Precision munkaállomások
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest