- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
7640X az nem i5?
#elírás -
Lehet, hogy nem éri meg - sőt biztos, de gyönyörű!
-
proci985
MODERÁTOR
es? 200Mhz 5GHz korul az nincs 5%, szoval nem szignifikans es csodalkoznek, ha barkinek feltunne vakteszten.
ez meg itt egy meregdraga lap egy eltero tokozasu valogatott Kaby Lakehez ami mellesleg holnap a maradek ertelmet is elveszti, tetejeben ez igy ebben a formaban a HEDT platform semelyik elonyet nem tudja. igy nezve tenyleg semmi ertelme, mert nem HEDT.
-
bunfi
őstag
Én emlékszem rá és hagy ne kelljen már örülnöm, hogy nem néznek irgalmatlan méretű hülyének Intelék, csak mert megtehetik. Meg annak sem, hogy két átlagfelhasználók számára 100%-ban értelmetlen termékhez gyártanak mATX alaplapot, mindeközben sírnak az alaplapgyártók, hogy mennyire rosszul megy az üzlet. Talán nem kéne ilyen felesleges töltelékekre és hasonlókra költeni a pénzt.
-
dugo_
veterán
Túl nagy.
-
b0rZ
aktív tag
Az MSI megtalálta a piaci rést!!!!!
-
Olajka02
aktív tag
Nincs a szövegben véletlenül elírás?
i7-7640X az nem i5-7640X akart lenni?
A dobozon is az van feltüntetve.Gyártói weboldal:
"This motherboard supports Intel ® Core™ i7-7740X and i5-7640X processors only." -
Lacok
őstag
Ebben a formában nem egy időtálló befektetés.
-
Amúgy nem tudom mi a fura ezzel. Mindenki elfelejtette már az LGA1156-LGA1366 korszakot?
Örülni kellene inkább, hogy a HEDT-be készült desktop procik és hozzá való lapok elérhetőbb árba kerültek. -
X. Nekem Rampage VI Apex van alatta. A 7740X csak a régi 3Dmarkok miatt kell. Később váltok 6-8 magra. Kezdésnek elég volt ezt is kiköhögni.
Egyébként már máshol leírtam, hogy szar processzort rakhatsz te bármilyen profi lapba, az nem fog pluszba kitolni magából Mhz-eket. Kivéve persze ha valami abszolute szemetet cserélsz le.
Maximus VIII Herorol váltottam Maximus IX Apexra, de a proci egy hangyányit sem ment jobban. A ramok viszont jobban mentek a jóval kevesebb bekötés miatt. Kb elérte a Gene/Impact szintet. -
Eugene Roe
őstag
4 mag 2 csatorna csoda-hedt
-
törölt tag
Mondjuk azt, hogy úgy lett ez HEDT, hogy ezzel 1:1-ben desktop lap feature set-jét kapjuk, egy átokozott desktop processzorral, 0,0% extra bővíthetőséggel, de a hedt platform extra fogyasztásával
Ha mutat valami nagyon szép tuningot ezekkel a 4 magos processzorokkal, akkor "értem", amúgy kicsit fura az elképzelés.
-
-
Az árazása elég baráti viszont ahhoz képest hogy HEDT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest