- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoPhoto
tag
Aki az Atomot emlegeti egy lapon ezekkel a procikkal az nincsen magánál
Nekem G530-as van és simán visz mindent amit kell, amíg megy a tv-n a mese/filmnézés simán tudok képeket, vagy videót konvertálni rajta, ha belépek másodiknak terminálon keresztül. A tuning kivételével kb a 8200-8400-as Core2-es szintet hozza csak sokkal olcsóbb. + remélem tényleg igaz, hogy a lap bírja majd az Ivy Bridge-t is és akkor még egy cserét megél a cucc...
-
T_Stark
őstag
És Zso2:
Ezt Én értem, viszont irodai használaton kívül pl olcsó multimédiás gépbe is tökéletesek lennének ezek, de az IGP-nek még a multimédiás képességeit is teljesen lebutították.
Nem arról van szó hogy brutál IGP legyen (A HD3000 sem az) de az olyan alap dolgokat amit az AMD/Nvidia GPU-k évek óta mind tudnak, ne vegyék már ki belőle
Így vagy kénytelen az ember legalább i3-at venni, akkor is ha multimédián meg netezésen kívül semmi másra nem használja, vagy vehet mellé külön VGA-t, amire megint csak nem lenne szüksége rendes IGP mellett.
Ha meg nem akarnak maguknak konkurenciát, akkor a teljesítményt skálázzák inkább mint az AMD is teszi, ne heréljék ki a fícsöröket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest