- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Mikor elolvastam, arra gondoltam, de jó lett volna, ha gyerekként engem is így körberajonganak a nagy cégek. A második gondolatom nekem is az volt, hogy ezzel hígulni fog a szakma. Vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban.
Értem én, hogy kevés a jó fejlesztő, de én inkább tartom hivatásnak ezt a dolgot, mintsem egyfajta betanított munkának. Annakidején speciel nálam elég nagy szerepe volt annak, hogy it's a kinda magic, és éppenhogy motivált a megtanulásában, megértésében. A leendő bűvészeket sem riasztja el az, hogy nem értik egyes trükkök hátterét. Szerintem inkább vonzza.
Na mindegy. Remélem azért marad egy-két cég, ahol továbbra is a minőség számít, és büntetik a gányolást. Addig nem feltétlenül zavar, hogy máshol gányolnak.
És közben talán sikerül találni sok tehetséget is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest