Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- De jól néz ki a Moto G75 kékben!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Hirdetés
-
No Umbrellas Allowed teszt
gp Cyberpunk világ, de nem a fegyverforgató zsoldosok, hanem a hétköznapi életüket élő kisemberek szemszögéből: ebben a játékban 2080 egyik lecsúszott megavárosának használtáru-boltját vezetjük.
-
Raspberry Pi Zero W külső antenna újrahasznosított alkatrészekből
lo Forrás: Raspberry Pi Zero W external antenna modEgy projekthez kellett egy RPi Zero W, de sajnos a WiFi vétel nem volt...
-
Súlyos büntetést kaphat a Meta az apróhirdetések miatt
it Miközben a Google sikeresen fellebbezett egy 1,49 milliárd eurós EU-s büntetés ellen, a Qualcomm bírságát pedig csökkentették, épp most róhatnak ki a Metára egy gigantikus büntetést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz hegedus001 #3 üzenetére
Biztos vagyok benne , hogy a régebbi forgalomba levő vagy gyártásban maradt iPadek árát is korrekciózzák mint az iphonok esetében (13 & SE22 & stb)
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Damos
tag
Hát te tudod, de szerintem 8-ról nem érdemes váltani 9-re. Én 7-ről váltottam 9-re.
-
NyMRooD
őstag
Az árazás lehet marad a tavalyi, de 1 usd már 440+ forint, szóval forintban drága lesz.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
strogov
senior tag
Miért akarsz váltani? Szerintem 8-ról semmi értelme 9-re váltani. Hacsak nem hoz valami csodát a 10 akkor arra se. Nekem 9 van, egy 4-est cseréltem. 9 év alatt azért összejött pár újdonság. De szerintem ipad-et nincs értelme gyakran cserélgetni. Ha air, vagy pro a váltás az más kategória.
-
nagyúr
válasz hegedus001 #9 üzenetére
iCloud tárhely vásárlása nem opció az új iPad helyet? Ha csak a tárhely nagysága a probléma ?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
moordavid
aktív tag
Ha azt nézzük, hogy az iphone 14 premierje után mekkorát ugrottak a telefonok és kiegészítőik ára… ha van olyan ipad vagy kieg amire fáj a fogad lehet nem várnék addig.
"Like tears in rain."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Smart Keyboard Folio 11 iPad Próhoz magyar MXNK2MG/A ÚJ, 2 év gari
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro M2 wifi 128GB 2026.03.30. Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen