Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Várom az új alap iPadet . Tetszene az új “szögletes” dizájn , bízom benne , hogy végre meglepik 4GB/5G lehetőséget , mert a jelenlegi iPad esetén is elvártam volna már .
-Az új ár”korrekcióra” is kiváncsi leszek .
IpadOs pedig nem rakom fel elsőre , mert gyanítom itt sem lesz olyan “ gördülékeny “ mint az iPhoneok esetében 16 indulása , ezért is várom 16.1-et .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz hegedus001 #3 üzenetére
Biztos vagyok benne , hogy a régebbi forgalomba levő vagy gyártásban maradt iPadek árát is korrekciózzák mint az iphonok esetében (13 & SE22 & stb)
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz hegedus001 #9 üzenetére
iCloud tárhely vásárlása nem opció az új iPad helyet? Ha csak a tárhely nagysága a probléma ?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Kevin8997
Hasonlóan gondolom én is .hegedus001
Akkor nyilván az lesz a megoldás , hogy a következő iPad vásárlásakor a tárhely jövő biztos legyen . Már csak az a kérdés , hogy 9 & 10.
joey04
Ennek örülök .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen