Hirdetés
- Az iOS 18.1-gyel megnyílik az iPhone NFC-je
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
Hirdetés
-
Új bemutatón a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed
gp Hamarosan visszatérnek a teknőcök, jövő hónapban érkezik az új játék.
-
Árakat emel a Unity
it Vége az úgynevezett „runtime fee” árképzési stratégiának, ezzel párhuzamosan pedig árakat emel a Unity Software.
-
Bekeményít az Intel az Arrow Lake-S generációval
ph A vállalat nem csak rövid pórázra fogja az alaplapgyártókat, hanem ki is köti őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz hegedus001 #3 üzenetére
Biztos vagyok benne , hogy a régebbi forgalomba levő vagy gyártásban maradt iPadek árát is korrekciózzák mint az iphonok esetében (13 & SE22 & stb)
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Damos
tag
Hát te tudod, de szerintem 8-ról nem érdemes váltani 9-re. Én 7-ről váltottam 9-re.
-
NyMRooD
őstag
Az árazás lehet marad a tavalyi, de 1 usd már 440+ forint, szóval forintban drága lesz.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
strogov
senior tag
Miért akarsz váltani? Szerintem 8-ról semmi értelme 9-re váltani. Hacsak nem hoz valami csodát a 10 akkor arra se. Nekem 9 van, egy 4-est cseréltem. 9 év alatt azért összejött pár újdonság. De szerintem ipad-et nincs értelme gyakran cserélgetni. Ha air, vagy pro a váltás az más kategória.
-
moordavid
aktív tag
Ha azt nézzük, hogy az iphone 14 premierje után mekkorát ugrottak a telefonok és kiegészítőik ára… ha van olyan ipad vagy kieg amire fáj a fogad lehet nem várnék addig.
"Like tears in rain."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- OLED TV topic
- Predator Triton Neo 16: Ilyen az Acer vékony gamer notebookja
- Az iOS 18.1-gyel megnyílik az iPhone NFC-je
- Fotók, videók mobillal
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft