- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faby
senior tag
Igen, írtam is, hogy az időzítés eltolásával viszonylag könnyen megoldható, de na, egy okos eszköztől többet vártam.
Ami jobban zavar, az a szabályozás pontossága, még ezt a +/-0,5 fokot is soknak érzem, zavar, hogy pl 20 fok beállított hőmérsékletnél 19,5 vagy alatta indítja a fűtést, illetve a másik irányban is jobban túlfűt.
Mindenesetre egyelőre marad ez, és kísérletezgetek.
-
Victoryus94
őstag
Nem értek hozzá sajnos, pontosan milyen értéket várunk a "from.state"-től? Mert szerintem nem értelmezhető a kérés a fenti formában.
Sztem definiálni kell neki az (előző?) értéket.
Vagy "ha FALSE-ról TRUE-ra vált, akkor futtatni a kódot"{{ trigger.from_state.state != 'unknown' }}
Esetleg próbálhatod ezekkel is:
message: >- {{ trigger.zone.attributes.friendly_name }} {{ trigger.event }}
{{ trigger | default(none) is not none and trigger.to_state is defined and trigger.from_state is defined }}
Vagy a HA fórumán kellene körbe nézni, esetleg a chatgpt-vel beszélgetni, pontosan mi a cél.Nekem már volt hogy segített programot írni.
-
Victoryus94
őstag
Szerintem talál egy csomó HA sablont, ami neki megfelel. Mások biztos kitalálták már, mi a tuti, szóval én nem vesznék el a kódolásban.
Leginkább az átmeneti időszakban (ősszel, tavasszal) hasznos, akár át is veheti a fűtés szerepét, amíg nincs nagy hideg, de sok a nap.
Nyilván ilyenkor fontos, a redőny mikor van felhúzva, mikor történik a szellőztetés... főleg ha jó a szigetelés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest