- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper04
aktív tag
válasz
csirkés11 #189 üzenetére
Szia!
"időben" válaszolok
De a vondózt is újratettem, a berakásával egyidejűleg.
Azóta rendbe jött amúgy.
Maradt achi módban. Már nem emlékezem pontosan mi is volt a baja, de rájöttem és megoldódott.Azóta is működik rendesen 20 és egy pici másodperc alatt betölt az egész vírusirtóstul mindenestül együtt. A virtuális memóriát átpakotam a "c"-ről (ami az SSD) egy másik winyóra, illetve a temp mappák tartalmát is átirányítottam máshova.
A sok adat írás-olvasás elkerülése érdekében.Csak a windóz van az ssd-n meg pár fontos program, és ennyi.
Meg vagyok vele elégedve
-
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
Úr isten. Mióta utoljára ide írtam ... azóta ezzel sz@rakodom.Áttettem achi módba, onnantól kezdve meghülyült az egész. A hddket nem látta, nem indul el a gép, kék halál win telepítés hiba ,minden amit el lehet képzelni.
Most kb. 1 órája jutott eszembe, hogy valamit a biosban átállítottam .. ja az achit. Vissza tettem ide/sata -ra és láss csodát, minden működik! Hibátlanul.
Ez mi a fenéért van? Teljesen kiakadt az egész. Ha csak az ssd volt bent akkor működött achi módban, de ha rádugtam a hdd-ket vége volt.
Most alaplapi sata2be van dugva a vertex3 ... kicsit lassabban működik, de működik.
Még holnap kipróbálom, hogy visszapakolom a pci-e bővítőkártyát, visszateszem sata3 ba ,de nem achi módban hanem ugyan úgy ide/sata módban.Mert szerintem amikor először feltettem ide a kérdésemet, akkor is azon volt. Csak amikor megnéztem hogy min van a biosban a smart fülön belül meg találtam valami default achi kiírást rányomtam ... és nem történt semmi. Utólag kiderül hogy azzal alapértelmezetté tettem és ugyan ezt meg tudom csinálni pl. az ide/sata résszel is.
Szóval lehet ide/sata módban volt és azzal hogy defaultoltam átraktam achira és azért bolondult meg utána. Mert pl. most is probléma mentesen működik.
-
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy vertex 3 60 gb ops ssd-t.
Megnéztem milyen gyorsan tud írni olvasni, ezt az eredményt kaptam ezzel a progival: AS SSD Benchmark 1.6Enyém: vertex 3 60 gb sata 3:
Seq ,read: 346,84 write: 87,12
4K ,read: 17,32 write: 52
4K 64Thrd: read: 63,69 ,write: 83,08
Acc time: read: 0,087 ,write: 0,272
score: read: 118 ,write: 144
Pontszám: 313Apósé, kingston 64gb sata2:
Seq ,read: 240, 47 ,write: 71,8
4K ,read: 11,85 write: 17
4K 64Thrd: read: 11,77 ,write: 12,68
Acc time: read: 0,322 ,write: 0,208
score: read: 48 ,write: 37
Pontszám: 106A kingstonhoz képest jó, de nem kellene az írásnak is gyorsabbnak lennie a vertexnél ? Elvileg 500/500 at tud. vagy most hogyvan ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- 512 Gb-os NVME-k
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest