- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
A Secure Erase egyébként mit takar és mikor érdemes csinálni? (mi előtt vagy mi után?)
-
Criton
veterán
válasz
OutsideR #146 üzenetére
ezt az Image filet honnan lehet leszedni?
Mert nekem eddig a firmware frissítés eddig úgy sikerült csak, hogy egy másik hdd-re felraktam a Windows, leszedtem az OCZ Toolboxot és onnan frissítettem az SSD-t.
Amint ez megvolt, akkor felraktam a Windowst az SSDre.Erről az Image dologról nem nagyon tudtam
így azért minden sokkal egyszerűbb lenne.
-
Criton
veterán
Ezt a utility programot érdemes használni? Minden benne van ami kell? Értem itt, hogy mindent megcsinál amit kell (Auto Tweak)?
Valamint egy friss Windows 7 telepítés után érdemes ezt betartani? OCZ oldalán van fent, itt.
Don't tweak your OS directly after installing. -- ez alatt pontosan mit ért, mikor lehet? Minden update után?
-
Criton
veterán
Sziasztok!
Nekem tegnap raktak be egy OCZ Vertex 3 (2.08) SATA 3-as SSD a laptopba.
Egy olyan problémám lenne, hogy elég sokszor előfordul, hogy az SSD megáll, csak a led világít, de semmi más nem történik.Mit lehet tenni? Gondolom ez nem normális jelenség....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest