- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Itt mar egyertelmu h nem privat reszre vetted, es azt mondjak oke, csak szemelyes rendeles, akkor nincs elallas...
En igy csinalnam, es ebben az esetben fizetes elore
Egyedi gyartasu termekekre maganszemelynel sem vonatkozik elallasi jog, pl legyaetatsz egy butort weben rendelve, utana nem mondhatod h ez nem tetszik - nyilvan itt is elore kerik a penzt vagy egy nagy reszet -, speci munkagepeknel is ugyanez van, de ha lenne is ceges elallas akkor is csak annyi, oke, van, csak szemelyes rendelessel, nem hozod vissza mert nem tetszik ( :
Ha mar uzletpolitika, vettem a moemaxban valamikor tavasszal egy ulogarniturat, nem hoztam el, tobbszor halasztottam az idopontot, vegul kb ket hete lemondtam, visszaadtak a teljes arat
Szoval ilyen is van, idokozben mar utolso darab lett, valamikor ket honapja egyik uzletvezeto azt mondta 20%-ot levonnak mert mar kifutott, most meg nem vontak semmit ( : ezert fogok is ott meg vasarolni, nekik sem lett volna kotelesseguk visszavenni - mas kerdes tobbert el tudtam volna adni mint amennyiert vettem, de egy ekkora dogot szallitani meg tarolni meghagyom masnak - -
Chaser
legenda
Mas orszagokban nem tudom h van, nyilvan gyakorlatilag nincs kulonbseg ceg vasarol v maganszemely, jogban.kulonbseget tettek
Egyebkent nem csodalom, ha berendel egy ceg 50 monitort, aztan azt mondja bocsi nem kell, mit csinal vele a bolt?Mert elterni a jogszabalytol csak vevo javara lehet, tehat nem mondhatja, h esetedben elterunk a jogszabalytol es az 50 monitort viszed, sztem jol van ez igy, persze biztos vannak helyzetek ahol kellemetlen
Vannak ennel sokkal nagyobb bajok, ez.lenne a teteje jajdeorulnenk' vincent ( : -
Chaser
legenda
A jogszabalyt nem szeretni kell hanem.elfogadni ( :
Megveszed privatban, aztan eladod a cegnek maganszemelykent, brutto aron, az afat nem.lehet visszaigenyelni, de igy a teljes ar elszamolhato
Az egy dolog h benaznakettol fuggetlen az itteni "bolthoz" hasonlo inkorrekt dolgokat nem csinaltak, jo esellyel nem is fognak - igen ez a kezdeti indulas kisse nevetseges, de ez legyen veluk a legnagyobb baj es a bena hely valasztas -
Ha surgos a tel atmenetre kell valani vacak, hozzam nott az okos' telefon feeling, de mikor eltort a regi note nem haltam meg h egy regi nokiat hasznaltam par hetig, amig meglett a note4 -
Chaser
legenda
Jogszabalyt ha ismerned akkor tudnak, csak maganszemelynek ervenyes a 14 napos elallas joga, cegeknek nem
Sot, fogyved es tarsai sem jarnak cegeknek, ebben az esetben az ipon mondhatni jo fej volt, valoszinuleg merlegeltek, hagytal-e mar ott penzt/fogsz-e hagyni, es emiatt visszavettek, de kotelesseguk nem lett volna
Ha 2 honapot kell varni egy telefonra osszedol a vilag?Az uj hivatalos shopnal valoszinuleg ez is redukalodni fog, es csak b20 verziokat arulnak
-
Chaser
legenda
Anno volt aki phn segitett kulfoldi rendelesben, en is ugy razodtam bele, lehet meg mindig csinalja
De ha vegre aktiv lesz a hivatalos xiaomi shop, ennek es tarsainak megszunik a letjogosultssaga - szerencsere -, mar most is tobb helyen lehet kapni xiaomi telefonokat itthon legalis helyrol, csak a valasztek volt szegenyes -
Chaser
legenda
hatalmas macera ( : stornóz egy számlát és visszautal..pfffffff, ez egy nem mondok jelzőt milyen banda, lehet itt is épp eleget olvasni róluk, befektetni nem megy csak a pénzt beszedni előre..aranyos ( :
lassan megnyílik a hivatalos xiaomi webshop is - fizikai üzlet van egy db jelenleg, onnantól remélem lehúzzák magukat -hatalmas poén, h hivatalos levél végére beírja h : zsuzsa...
-
*Mukeey*
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest