- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoto
csendes tag
válasz
janoskiss #257 üzenetére
Szerintem ha publikusnál mélyebb infóra van szükséged, és nem kapsz rá választ, akkor keress megfelelő fórumokban. Nem hiszem, hogy ha felveszed akár a Samsung-al, akár az Apple-el a kapcsolatot, hogy adjanak ki nem publikus infókat, segítenének.
Mikor megjelent az MI MIX 2, megvettem, nem vártam meg a global verziót, most mégis az van rajta.
Segítettek, feloldották a bootloadert így fel tudtam tenni. Erről is minden információ fellelhető. -
*Mukeey*
addikt
válasz
janoskiss #257 üzenetére
Nem megy nekik ez a hivatalos forgalmazás dolog. És mindenki háborog, hogy egy Samu vagy Huawei vagy akármi miért ilyen drága. Ezért. Ott van support, üzlet, ahol megveheted, utána is foglalkoznak veled majd 2 évig. Xiaomit tényleg csak úgy szabad venni, ha nem érdekel, hogy ha elromlik.
-
Chaser
legenda
válasz
janoskiss #237 üzenetére
gyakorlatilag szembe hazudtak, na most kérdem én, néhány ezer ft-ért érdemes spórolni?
arról nem is beszélve, h semmi közük a xiaomihoz, és ez már lehet bűncselekménynek minősül, ha úgy adják elő magukat
ma nem lett időm mailezni, de nem lesz ez mindig így ( : remélem legalább egy illetékes osztály előveszi őket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest