Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Áporka

újonc

válasz kriver #303 üzenetére

Aranyos vagy, hogy aggódsz a hitelességemért, de nem vitáztam tovább. Elvittem egy olyan céghez, akik korrektek és hamar megjavították. Buktam a garanciát. Na bumm. Láttam mit művelnek, abból a garanciából nem kérek. Csak jelzem, hogy az átvevőpont egyben a szerviz is. Csak be kell pillantani a bal oldali ajtón, s keresni a szlovákiából haza importált fő szerelőjük pillantását. Ahogy felismert már a szemembe sem tudott nézni. Úgyhogy hagyjuk. Készítettem hangfelvételt. Kicsomagolós videóra nem is gondoltam, annyira megettem a weblapjukon ígérteket.

• FPéter

aktív tag

válasz kriver #304 üzenetére

Az a franya konkurencia. A Xiaomishoptol sose rendelnek, ellenben rendeltem mar Xiaomi/Yeelight/Redmi/Roborock termeket a kovetkezo helyekrol:

- Budapest, Xiaomi store (Lurdy Haz)
    - Chennai, India Mi store (Phoenix Mall)
    - Xiaomi.hu webaruhaz
    - Aliexpress
    - Geekbuying
    - Alza.hu
    - Eustock.eu, amikor meg lehetett

Es persze a Xiaomishop.hu-rol is. Azt akarod ezzel mondani, hogy az osszes fenti bolt es webaruhaz az enyem? :)

Ezek kozul egyedul a Xiaomistore volt teljesen minosithetetlen, es onnan nem rendelnek soha tobbet.

A Xiaomistorebol nem azert nem rendelnek soha tobbet, mert a konkurencianak dolgozom - nem dolgozom egyik fenti boltnak sem. Azert nem rendelnek semmit toletek (?), mert a Xiaomistore volt az egyetlen, ahol honapokig hitegettek (hazudoztak) a rendeles allapotarol, aztan pedig a torveny altal meghatarozott idon tul utaltak vissza a penzemet, tobbszori megkeresesre es fenyegetozesre. Az ugyfelszolgalat pedig annyira volt bunko, amennyire csak lehet, kezdve a Facebookon valo kioktatastol addig, hogy inkabb fel sem veszik a telefont, annyi az atvert ember.

Szoval megegyszer, jol gondoljatok meg, mielott a Xiaomishop.hu -tol (Facebookon Xshop) rendeltek. Atvernek, lenyuljak a penzedet, es hazudnak, ameddig csak birnak.

• kissady

tag

válasz kriver #197 üzenetére

Parancsolj: [link]

Amúgy semmi gáz nem lenne a webshoppal sem, ha korrektül vinnétek. Beírjátok, hogy 2-8 nap, aztán a végén 30 lesz belőle. Pont azért rendeltem tőletek, mivel gyorsabban kellett a cucc, mint ALIEXPRESSRŐL. De mivel ti sem adtok olyan számlát, amit el is lehessen számolni - és erre fel sem hívjátok a figyelmet!!!(érdekes, hogy ezt hogy lehet megcsinálni a mai napig) nem nyertem semmit a webáruházzal, mivel ennyi idő alatt Kínából is megjött volna. Csak azt szabad megvenni, aminél kint van, hogy RAKTÁRON, a többi, az mind hülyítés. Úgy webáruházat üzemeltetni, hogy 800000000 termék van, de semmi nincs raktáron, nem tudom mi értelme van.

ÁFF-ből idézve: ...weboldal árai tartalmazzák az eladó székhelye szerinti országban érvényes adókat... Ehhez képest csak egy NETTÓ/BRUTTÓ ár szerepel a számlán, semmiféle ÁFA megjelölésével, így elszámolásra alkalmatlan. Ezt jelezhettétek volna, amikor megrendeltem a terméket, látva, hogy KFT. van a rendelés végén...

• Jhonny06

veterán

válasz kriver #304 üzenetére

Ja persze.. :D Csak moderátor tudja törölni a hsz-ed és indoklás nélkül nem teszik. Valószínűleg valami olyan volt benne, ami sértette az alapelveket..

• FPéter

aktív tag

Ha mar ilyen forro megint a tema, akkor leirom megegyszer, hogy a Xiaomishop.hu hogyan jart el a rendelesunkkel :)) Hatha valaki elfelejtette volna:

1. Hetekig ultek az eloreutalt penzen, mikozben hitegettek, hogy a rendeles hamarosan megerkezik.
    2. Nem szallitottak le a megrendelest 2 honap alatt sem. A vallalt hatarido talan 2 het volt, nem emlekszem.
    3. Nem utaltak vissza a penzt az ASZF-ben (es a torveny altal eloirt) 14 napon belul. Ez a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet megsertese.
    4. A baratnom e-mail cimet megosztottak egy csomo masik emberrel, akiknek szinten nem tudtak idoben leszallitani a termeket. Hajra adatvedelem!

Ezek utan pedig feltetelezheto, hogy egy, vagy tobb hozzajuk kotheto ember beregisztralt ide, es hamis allitassal vedte a Xiaomishop "johiret".

Az is tudhato, hogy a Facebook letiltotta a Facebook oldalukat, feltehetoen a Xiaomi vedjegy bitorlasa miatt.

Mitol hitelrontas, ha ez tortent, irasos bizonyitekokkal alatamaszthatoan? Tessek vallalni, hogy ilyen a szolgaltatas, ha mar ilyen a szolgaltatas :) Es igen, le fogom irni, amikor csak akarom, ahova csak akarom, es amennyiszer csak akarom :) Ilyen ez.

Semmi olyat nem irtam le, ami nem tortent meg, es amire nincsen irasos bizonyitekom. :) Mindezt pedig azert teszem, mert nem szeretnem, hogy masokat is hulyenek nezzenek. A szabadidomben pedig legalis keretek kozt azt teszek, amit csak akarok. Egyszer majd megunom, ha megunom, es akkor nem toltok ezzel havonta 2 percet.

Ha a Xiaomishop.hu a hitegetes es a hatalyos torvenyek megsertese helyett tett volna barmilyen gesztust az egesz ugymenet alatt, ami abba az iranyba mutatott volna, hogy vegul korrektul jarjanak el, akkor ez az egesz nem lenne. De a szandek sem volt meg soha. Ebbol kellene tanulni, nem pedig kapalozni es esetlegesen tovabb hazudozni mindenfele alneveken.

• Tikakukac

titán

Toljad még, "maradj rajta Jani, bazmeg!" ;]

Tudjátok, hogy ez egyébként hitelrontás?

Na ezt pont tudom én is. Maga a TLDR amúgy aranyos, tényleg nagyon "ízléses".
    Engem konkrétan már keresett meg oldalt szponzorált cég ügyvédi felszólítással is, valami 3 milliós pénzbüntiket és 5 év börtönt emlegetve :DDD :DDD :DDD jahj, szép idők voltak. Ezt még betolták 7-8 másik embernek is, akik ki merték nyitni a csipát, hogy nem buli ám átejteni vásárlókat és megtéveszteni (igen, annak is vannak ám jogi következményei).

Végül a reg ment a lecsóba, a cég azóta nem hirdet és nem aktív, csak beépített embereken át, de NAV vizsgálat rendbe tette a dolgokat, azóta az arc lekonyult.

Én kifejezetten örülök amúgy, hogy rájöttél mennyivel is jobb ember vagy az ittenieknél. Így ha elhagyod a fórumot koncentrálhatsz a hasonló magasságokban lévő körökre egy nyilvánvalóan VIP fórumon valahol :K

• *Mukeey*

addikt

Várjál várjál! Miről beszélsz te???? Olvastad a fórumot vagy csak az uccsó 20 hszt...
    Ráadásnak senki nem rontja itt senkinek a hírnevét, azt már megtették ők maguk. Cserébe feco1-ek nullanapos regként beböfögnek kamu vásárlásokról szóló baromságokat. Ez NEM a "Gyülöljük a Xiaomishop-ot" topik. Pont én irtam pár napja a saját sztorim velük,hogy mikor vásároltam, minden ok volt(#182)
    Itt csak a tényleges fórum használók TÉNYLEGES TAPASZTALATAI vannak. Ja,hogy van sok negatív? Elnézést :R

• South Velen

addikt

Érdekes, hogy azokat szapulod, akik "időt pazarolnak" ennek a webshopnak a minősítésére, mert úgy látszik te sem sajnáltad az időd megvédeni azt a webshopot, amivel elvileg közöd sincs... khmm.. na persze.

Az, hogy a ti webshopotok kamu regeket nyit azért, hogy kamu pozitív kommentet írjon, az mindennek a legalja. Mint ahogy a xiaomishop érdekkörébe tartozó FB fórumokat is olyan diktatorikus módon moderálja a "cég", hogy azt a kommunizmusban is megirigyelték volna. A legkisebb negatív dolog sem mehet ki, és szegény usereknek az arcába toljátok a semmirekellő boltotokat, mikor lehet máshol komoly ezreket spórolnának. És
    mindezt miért? Hogy a legtöbb esetben üljetek a userek pénzén, mert annyit csináltok, hogy megrendelitek ti is Kínából az aliról.

Egy utolsó hányadék amit csináltok, ez a vergődő hsz-ed sem segített ezen, sőt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés