- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Áporka
újonc
Aranyos vagy, hogy aggódsz a hitelességemért, de nem vitáztam tovább. Elvittem egy olyan céghez, akik korrektek és hamar megjavították. Buktam a garanciát. Na bumm. Láttam mit művelnek, abból a garanciából nem kérek. Csak jelzem, hogy az átvevőpont egyben a szerviz is. Csak be kell pillantani a bal oldali ajtón, s keresni a szlovákiából haza importált fő szerelőjük pillantását. Ahogy felismert már a szemembe sem tudott nézni. Úgyhogy hagyjuk. Készítettem hangfelvételt. Kicsomagolós videóra nem is gondoltam, annyira megettem a weblapjukon ígérteket.
-
FPéter
aktív tag
Az a franya konkurencia. A Xiaomishoptol sose rendelnek, ellenben rendeltem mar Xiaomi/Yeelight/Redmi/Roborock termeket a kovetkezo helyekrol:
- Budapest, Xiaomi store (Lurdy Haz)
- Chennai, India Mi store (Phoenix Mall)
- Xiaomi.hu webaruhaz
- Aliexpress
- Geekbuying
- Alza.hu
- Eustock.eu, amikor meg lehetettEs persze a Xiaomishop.hu-rol is. Azt akarod ezzel mondani, hogy az osszes fenti bolt es webaruhaz az enyem?
Ezek kozul egyedul a Xiaomistore volt teljesen minosithetetlen, es onnan nem rendelnek soha tobbet.
A Xiaomistorebol nem azert nem rendelnek soha tobbet, mert a konkurencianak dolgozom - nem dolgozom egyik fenti boltnak sem. Azert nem rendelnek semmit toletek (?), mert a Xiaomistore volt az egyetlen, ahol honapokig hitegettek (hazudoztak) a rendeles allapotarol, aztan pedig a torveny altal meghatarozott idon tul utaltak vissza a penzemet, tobbszori megkeresesre es fenyegetozesre. Az ugyfelszolgalat pedig annyira volt bunko, amennyire csak lehet, kezdve a Facebookon valo kioktatastol addig, hogy inkabb fel sem veszik a telefont, annyi az atvert ember.
Szoval megegyszer, jol gondoljatok meg, mielott a Xiaomishop.hu -tol (Facebookon Xshop) rendeltek. Atvernek, lenyuljak a penzedet, es hazudnak, ameddig csak birnak.
-
kissady
tag
Parancsolj: [link]
Amúgy semmi gáz nem lenne a webshoppal sem, ha korrektül vinnétek. Beírjátok, hogy 2-8 nap, aztán a végén 30 lesz belőle. Pont azért rendeltem tőletek, mivel gyorsabban kellett a cucc, mint ALIEXPRESSRŐL. De mivel ti sem adtok olyan számlát, amit el is lehessen számolni - és erre fel sem hívjátok a figyelmet!!!(érdekes, hogy ezt hogy lehet megcsinálni a mai napig) nem nyertem semmit a webáruházzal, mivel ennyi idő alatt Kínából is megjött volna. Csak azt szabad megvenni, aminél kint van, hogy RAKTÁRON, a többi, az mind hülyítés. Úgy webáruházat üzemeltetni, hogy 800000000 termék van, de semmi nincs raktáron, nem tudom mi értelme van.
ÁFF-ből idézve: ...weboldal árai tartalmazzák az eladó székhelye szerinti országban érvényes adókat... Ehhez képest csak egy NETTÓ/BRUTTÓ ár szerepel a számlán, semmiféle ÁFA megjelölésével, így elszámolásra alkalmatlan. Ezt jelezhettétek volna, amikor megrendeltem a terméket, látva, hogy KFT. van a rendelés végén... -
FPéter
aktív tag
Ha mar ilyen forro megint a tema, akkor leirom megegyszer, hogy a Xiaomishop.hu hogyan jart el a rendelesunkkel
Hatha valaki elfelejtette volna:
1. Hetekig ultek az eloreutalt penzen, mikozben hitegettek, hogy a rendeles hamarosan megerkezik.
2. Nem szallitottak le a megrendelest 2 honap alatt sem. A vallalt hatarido talan 2 het volt, nem emlekszem.
3. Nem utaltak vissza a penzt az ASZF-ben (es a torveny altal eloirt) 14 napon belul. Ez a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet megsertese.
4. A baratnom e-mail cimet megosztottak egy csomo masik emberrel, akiknek szinten nem tudtak idoben leszallitani a termeket. Hajra adatvedelem!Ezek utan pedig feltetelezheto, hogy egy, vagy tobb hozzajuk kotheto ember beregisztralt ide, es hamis allitassal vedte a Xiaomishop "johiret".
Az is tudhato, hogy a Facebook letiltotta a Facebook oldalukat, feltehetoen a Xiaomi vedjegy bitorlasa miatt.
Mitol hitelrontas, ha ez tortent, irasos bizonyitekokkal alatamaszthatoan? Tessek vallalni, hogy ilyen a szolgaltatas, ha mar ilyen a szolgaltatas
Es igen, le fogom irni, amikor csak akarom, ahova csak akarom, es amennyiszer csak akarom
Ilyen ez.
Semmi olyat nem irtam le, ami nem tortent meg, es amire nincsen irasos bizonyitekom.
Mindezt pedig azert teszem, mert nem szeretnem, hogy masokat is hulyenek nezzenek. A szabadidomben pedig legalis keretek kozt azt teszek, amit csak akarok. Egyszer majd megunom, ha megunom, es akkor nem toltok ezzel havonta 2 percet.
Ha a Xiaomishop.hu a hitegetes es a hatalyos torvenyek megsertese helyett tett volna barmilyen gesztust az egesz ugymenet alatt, ami abba az iranyba mutatott volna, hogy vegul korrektul jarjanak el, akkor ez az egesz nem lenne. De a szandek sem volt meg soha. Ebbol kellene tanulni, nem pedig kapalozni es esetlegesen tovabb hazudozni mindenfele alneveken.
-
Tikakukac
titán
Toljad még, "maradj rajta Jani, bazmeg!"
Tudjátok, hogy ez egyébként hitelrontás?
Na ezt pont tudom én is. Maga a TLDR amúgy aranyos, tényleg nagyon "ízléses".
Engem konkrétan már keresett meg oldalt szponzorált cég ügyvédi felszólítással is, valami 3 milliós pénzbüntiket és 5 év börtönt emlegetvejahj, szép idők voltak. Ezt még betolták 7-8 másik embernek is, akik ki merték nyitni a csipát, hogy nem buli ám átejteni vásárlókat és megtéveszteni (igen, annak is vannak ám jogi következményei).
Végül a reg ment a lecsóba, a cég azóta nem hirdet és nem aktív, csak beépített embereken át, de NAV vizsgálat rendbe tette a dolgokat, azóta az arc lekonyult.
Én kifejezetten örülök amúgy, hogy rájöttél mennyivel is jobb ember vagy az ittenieknél. Így ha elhagyod a fórumot koncentrálhatsz a hasonló magasságokban lévő körökre egy nyilvánvalóan VIP fórumon valahol
-
*Mukeey*
addikt
Várjál várjál! Miről beszélsz te???? Olvastad a fórumot vagy csak az uccsó 20 hszt...
Ráadásnak senki nem rontja itt senkinek a hírnevét, azt már megtették ők maguk. Cserébe feco1-ek nullanapos regként beböfögnek kamu vásárlásokról szóló baromságokat. Ez NEM a "Gyülöljük a Xiaomishop-ot" topik. Pont én irtam pár napja a saját sztorim velük,hogy mikor vásároltam, minden ok volt(#182)
Itt csak a tényleges fórum használók TÉNYLEGES TAPASZTALATAI vannak. Ja,hogy van sok negatív? Elnézést -
South Velen
addikt
Érdekes, hogy azokat szapulod, akik "időt pazarolnak" ennek a webshopnak a minősítésére, mert úgy látszik te sem sajnáltad az időd megvédeni azt a webshopot, amivel elvileg közöd sincs... khmm.. na persze.
Az, hogy a ti webshopotok kamu regeket nyit azért, hogy kamu pozitív kommentet írjon, az mindennek a legalja. Mint ahogy a xiaomishop érdekkörébe tartozó FB fórumokat is olyan diktatorikus módon moderálja a "cég", hogy azt a kommunizmusban is megirigyelték volna. A legkisebb negatív dolog sem mehet ki, és szegény usereknek az arcába toljátok a semmirekellő boltotokat, mikor lehet máshol komoly ezreket spórolnának. És
mindezt miért? Hogy a legtöbb esetben üljetek a userek pénzén, mert annyit csináltok, hogy megrendelitek ti is Kínából az aliról.Egy utolsó hányadék amit csináltok, ez a vergődő hsz-ed sem segített ezen, sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest