- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Istvan25
senior tag
"az angol illetőségű O2 mobilszolgáltató mit szólna ehhez a névhez."
Az O2 nem angol. Az tulajdonosa a spanyol Telefónica. Angliában is van O2, de ez olyan mintha a Vodafone magyar lenne mert van magyarországon.
-
Kékes525
félisten
válasz
CptAdamica #126 üzenetére
A remény hal meg utoljára.
(#124) h4h01: Nem értem, hogy mi a haszna a gyártónak abból, ha kihagyja a microsd bővítőhelyet?
-
Kékes525
félisten
" A külsőt illetően maradna a fém unibody, de a dizájn valószínűleg változni fog az immár három generációt túlélő jelenleg forma után."
-
drfedayn
tag
Megis tobb fogy belole mint droidos htcbol
Ja nem kell neki 8 mag meg 4 giga h laggoljon.
Wpt tartod összehanytnak mikor maga a htc dzsunka telefonjai azok? Vicces. Inkabb huzd ki a fejed a gödörből mert nem a vásárlók tehetnek arról h ide süllyedtek. Szivgyogyszert majd keszitsd be ha lehuzzak a rolot
-
no more
veterán
válasz
CptAdamica #99 üzenetére
De tényleg nagyon buták... Hihetetlen, hogy arra nem gondolnak, hogy filmet nézel rajta, játszol. Én pl. este az ágyban szoktam Youtube-on nézni meccseket, koncerteket és baromira élvezhető a a Boomsoundon. Amikor tesóm Z-je megszólalt röhögőgörcsöt kaptam, annyira igénytelen a Sony megoldása a BS-hoz képest. Az, hogy "dobozhang" az egyszerűen nem fejezi ki azt, hogy mennyire szar. xD
-
Stunts666
őstag
Akkor ezentúl ez is szólhat...
Jó ez, nem kell Boomsound...
-
S e t h
nagyúr
válasz
s3nsitivity #98 üzenetére
Mindenki értetlen és tudatlan, akinek más véleménye van.
-
KonZumo
tag
De skacok, most komolyan? Kar fikazni a boomsoundot, az jo es kesz. Ettol nem lesz a HTC a legjobb gyarto, de van amiben utanozhatatlant tudott alkotni. Kb minden gyartonak van egy ilyen fícsöre(xd), amit igyekeznek marketingben meglovagolni (lasd samu az ero(na meg a kamera bar velemenyes), lgnek a kamera, sonynak a vizallosag( ez is velemenyes), iphonenak meg a rendszer maga. Itt a legtobben elbeszeltetek egymas mellett de nagyon es az egyik komi a htc iranyvonalorol szolt ami kovetendo peldakent volt meg emlitve az a bs nem a kamera. Viszont azert latni fejlodest amit igenis a htc valtott ki, peldanak okaert az elolapi hangszoro telefonos megoldasa az htc kezdemenyezese, a minosegi haz+osszeszereles is ott kezdodott h m7. Nem mondom h mas gyarto nem csinal legalabb ilyen minosegein osszatakolt cuccot csak azt h az iphone utan sokaig android vonalon a htc kepviselte a "minoseget".
Tudnek mas gyartokrol is hasonlo jokat-rosszakat mondani, mindegyiknek meg van az elonye de ez most needelt egy kis htcsheepkedest. -
CptAdamica
veterán
Minden egyes HTC posztnál ennek kell lennie ugyebár. Miután a kávát kitárgyaltuk, utána jön egy okos és megmagyarázza, hogy a ami kiemelkedő egy HTC-ben, az valójában szar, mert mi arany barnák vagyunk, akik az utcán bömböltetjük és felvágunk vele. Kész, más eset el sem képzelhető a felhasználására.
-
ncc1701
veterán
Mit össze tudtok itt irogatni egy sztereo hangszórón, bakker, megint feltalálták a meleg vizet, oszt ezé kell opkodni a htc f@szát. :Đ
-
S e t h
nagyúr
válasz
s3nsitivity #93 üzenetére
Kb.erre is számítottam, elfogytak az érvek és csak a személyeskedés maradt.
-
S e t h
nagyúr
válasz
CptAdamica #91 üzenetére
Nincs saját igazam, álláspontom van és azt próbáltam prezentálni.
A mindenki kit takar ebben az esetben?
Ha meg nem érted az lehet nem is engem minősít. -
S e t h
nagyúr
válasz
s3nsitivity #89 üzenetére
Nem, nem ezt állítottam hanem azt, hogy ez egy kulcs fontosságú dolog de egy szóval se említettem ,hogy minden más fölött áll.Most tényleg nem ment át, hogy ezt nem is te állítottad?Írtam, hogy félreértetted, de ezek szerint az sem ment át, máshogy nem tudom kommunikálni feléd, na mindegy.
kiemeli, hogy audiovizuális téren ez a követendő út.Legyen, de minden más gyártó maga fogja ennek ellenére meghatározni az irányt, az emberek meg véleményt nyilvánítanak a pénztárnál.
Ha aktív multimédiás életet él az ember akkor igen is van egy igénye a hangzás terén is ami nálad láthatóan nincs meg így vagy igénytelen vagy az ilyenre vagy egyáltalán nem is érdekel az, hogy milyen hang jön ki a készülékből vagy esetleg ha lerakod az ágyra akkor már meg se hallod, személy szerint ez vezérelt a BoomSound-hoz, amíg nem próbáltam én se láttam értelmét, az M7-em után viszont nagyon megváltozott a véleményem és ezzel minden ismerősöm így van aki használt már boomsound-al szerelt készüléket.Így van, igénytelen vagyok, mert nem televíziónak használom a telefonomat, de siket is egyben, ahogy jó neked, a lényeg, hogy az a felhasználási mód az optimális amit te gyakorolsz.
Az én ismerőseim annyira igénylik a Bomsoundot, hogy az audiovizuális ajánlások ellenére az összes htc-s ismerősöm elkopott.Na nem, nem meghaltak, vagy kivándoroltak külföldre, váltottak más gyártóra.Valahogy nem hallották meg a HTC szavát, bár az is igaz, hogy a HTC egyszer már a fülükbe köpött, lehet nem vágynak rá újra.
Nem tartom elképzelhetőnek, hogy nálam bárki jobban kihasználja a telefonját és ezt mindig a fejemhez is vágják, hogy túl sokat várok.Egoista álláspont, ezért nem is cáfolom, mert nem hinnéd el, maradj csak meg abban a hitben, hogy igen aktív felhasználó vagy.
Ez az M9 esetében már közel sem igaz. Egyértelműen jó úton vannak vele sőt a kamera az egyetlen kivetni való míg a Samsungokban ezer meg egy dologba bele lehet kötni.Akárhány tesztet láttam eddig, a HTC csúcskészüléke a többiek után kullogott kamera tekintetében.Jó az irány?Hát az, már évek óta, meg is mutatkozik az eredményeiken, hátha ez jó irány, te tudod.
A Samsung miként jött elő?Ez nem HTC topik?Vagy csak eszedbe jutott egy gyártó? Kicsit fura valami mellett való érvelés helyett valami ellen érvelni.A HTC azért jó, mert más gyártó meg valamiben nem?WTFMert a videó hangja se ott szól, a csengőhang se onnan jön, sőt a navi hangja se azt a hangszórót hagyja el. Valóban tök jó lehet ha a Navi a szélvédőnek beszél.Ez megint magas egy kicsit, mert navit eddig csak teszt erejéig próbáltam ki, mivel nem használom őket, szóval ez a szélvédős beszélgetés kicsit képzavar. Biztos nagyszerű érzés differenciálni telefon és telefon között navigálás közben, én már olvastam nem egy tesztet ezzel kapcsolatosan, de a szempontok között egyszer sem hangzott el, hogy na ez a boomsound piszkos jól szól, ezért plusz egy pont.
-
s3nsitivity
addikt
Nem, nem ezt állítottam hanem azt, hogy ez egy kulcs fontosságú dolog de egy szóval se említettem ,hogy minden más fölött áll.
Valamint amit én állítottam az nem egy kitalált dolog vagy egy réteg igény, minden teszt amelyik high end HTC-ről szól kiemeli, legyen az egy PhoneArena, GSMArena, MKBHD, PocketNow féle teszt, mindenki kiemeli, hogy audiovizuális téren ez a követendő út.miből gondolod, hogy én mire használom a telefonomat?
Ha aktív multimédiás életet él az ember akkor igen is van egy igénye a hangzás terén is ami nálad láthatóan nincs meg így vagy igénytelen vagy az ilyenre vagy egyáltalán nem is érdekel az, hogy milyen hang jön ki a készülékből vagy esetleg ha lerakod az ágyra akkor már meg se hallod, személy szerint ez vezérelt a BoomSound-hoz, amíg nem próbáltam én se láttam értelmét, az M7-em után viszont nagyon megváltozott a véleményem és ezzel minden ismerősöm így van aki használt már boomsound-al szerelt készüléket.
" Nem tartod elképzelhetőnek, hogy jobban kihasználom a smart funkcióit csak azért mert te viszont videózgatásra használod? "
Nem tartom elképzelhetőnek, hogy nálam bárki jobban kihasználja a telefonját és ezt mindig a fejemhez is vágják, hogy túl sokat várok.
" Másrészt egy csúcskategóriás flagshipnek illene egy egységes egészet alkotva elkábítani a sok pénzért cserébe a vásárlókat "
És ebbe természetesen beletartozik az audivizuális élmény is ami máshol a béka segge alatt sincs ehhez.
" Bomsound a legjobb dolog nekem vérszegénynek tűnik a kamera mellett "
Ez az M9 esetében már közel sem igaz. Egyértelműen jó úton vannak vele sőt a kamera az egyetlen kivetni való míg a Samsungokban ezer meg egy dologba bele lehet kötni.
" DE aki valóban orrba-szájba zenét hallgat, annak kiváló lehet. "
Mert a videó hangja se ott szól, a csengőhang se onnan jön, sőt a navi hangja se azt a hangszórót hagyja el. Valóban tök jó lehet ha a Navi a szélvédőnek beszél.
-
S e t h
nagyúr
válasz
s3nsitivity #83 üzenetére
Nem te állítottad, hogy a Boomsound a mobilokban rejlő lehetőségek és szolgáltatások bölcsek köve lenne, ezt a kijelentést tartotta elfogultnak Kékes525, te erre reagáltál én meg a tiédre, ettől még nem tőled eredt ez a hajmeresztő állítás.
Egyébként ha már ennyire belerázódtál a nagy félreértésbe, miből gondolod, hogy én mire használom a telefonomat?Nem tartod elképzelhetőnek, hogy jobban kihasználom a smart funkcióit csak azért mert te viszont videózgatásra használod?
Ha sarkítani akarnék akkor a mondandód alapján aki nem videózik az takarodjon vissza a telefonjával a kőkorszakba.Másrészt egy csúcskategóriás flagshipnek illene egy egységes egészet alkotva elkábítani a sok pénzért cserébe a vásárlókat, ehhez képest a Bomsound a legjobb dolog nekem vérszegénynek tűnik a kamera mellett DE aki valóban orrba-szájba zenét hallgat, annak kiváló lehet.
Egy szónak is száz a vége, volt HTC-m, sajnálom, hogy idáig süllyedt a cég renoméja, én többet nem vásárolok tőlük, annyira leszarták anno azt a flagshipet amit vásároltam tőlük, ennek ellenére drukkolok nekik, mert igenis szükség van rájuk, színtelen lenne nélkülük a mobilos paletta.
-
Kékes525
félisten
válasz
vigyori78 #84 üzenetére
Tehát utcán, közlekedési járművön nem, azért sem mert ott a zaj miatt nemcsak zavarja a többi embert, hanem a szép hangzása sem tud érvényesülni. Otthon nem, mert aki szereti a zenét akkor nem a telefonján hallgatja. Egy közepes audiofil rendszer nagyságrendekkel jobb nála. Akkor hol lehet hallgatni, amit az ember ki is használ?
-
vigyori78
őstag
BoomSound valóban jó kár ezen vitatkozni ( én nem vagyok fan ) , veri a többi telefont hangzásban , kivéve egyet :Harman Kardon Edition
Az hogy ki hol mivel hallgatja saját dolga mondjuk az utcán ,buszon elég idegesítő mikor nem fülessel hallgatnak valami idióta zenét
, otthon én se fülessel szoktam hanem kiküldöm a tv soundbar-jára bluetooth-on annak legalább van hangja
-
s3nsitivity
addikt
HTC Fan igen, de elfogult nem vagyok.
Nem tartom szépnek vagy esztétikusnak a fekete sávot viszont mivel tudom, hogy nem díszlécként funkcionál így megkötöm a kompromisszumot. De akár csak a Sony Z szériáját nézve se sokkal nagyobb az alsó káva, ott mindössze nincs elkülönítve hanem az egész alsó káva egybe van.De itt legalább van mibe belekötni.
Én se értem miért kell ilyen beszűkölve látni ezt a dolgot.
Nem szoktam közterületen bömböltetni semmit, ott fülest használok viszont minden más helyzetben sokkal előnyösebb a BoomSound. Elég sok videót, sorozatot nézek telefonon, azon hallgatok reggelente rádiót. Egy multimédiás eszközbe ez is beletartozik.
Naptárat vagy számológépet meg le lehet tölteni az Áruházból ha nem tetszik viszont hangszórót nem.
Ez volt az egyik oka amiért lemondtam a G3-amról. Nem volt meg az élmény még egy-egy Youtube videó nézése közben se.Max annyit lehet mondani, hogy neked nem fontos mert nem nézel videót, nem hallgatsz rádiót, nem csinálsz semmit csak telefonálsz. Hát akkor vegyél egy buta telefont ha már okos telefont vesz az ember akkor nem csak 1-1 képességére használja hanem mindre és ha tetszik ha nem a HTC messze veri a konkurenciát az audióvizuális rétegen.
-
S e t h
nagyúr
válasz
CptAdamica #81 üzenetére
Négy fal között biztosan igényesebbnek hat.
-
S e t h
nagyúr
válasz
s3nsitivity #78 üzenetére
HA vki szerint a Boomsound a mobiltelefónia nonplus ultrája, akkor minimum trollsággal vádolom meg, vagy csak feltételezem, hogy azon korosztályhoz tartozik akik közterületen is telefonból "bömböltetik" az általuk jónak ítélt és másoknak is közvetíteni kívánt zajt.
Viszont ha valóban annyira mérföldkő is, akkor jobb lett volna megfelelően csomagolni és úgy eladni, mert jelenleg is elbocsátásokról lehet elolvasni a cégnél.
Lehet érveket és ellenérveket felhozni a cégnél, de egy Boomsoundnál számomra akár egy számológép, vagy naptár alkalmazás is nagyobb csoda egy telefonban, de ennek ellenére sem túlzom el a jelentőségüket.
Így véleményem szerint nem érheti vád Kékes525-öt azért amit írt, erősen túlzó volt a kijelentés és messzire sem kell menni ahhoz a fórumon, hogy igazolást nyerjen miszerint egy elfogult HTC fan tette ezt a kijelentést. -
Kékes525
félisten
válasz
s3nsitivity #78 üzenetére
Az objektivitáshoz nem, de a prioritási sorrend az egyénenként változhat.
-
no more
veterán
A Boomsound-nál jobb dolgot még nem raktak telefonba. Évek óta alapnak kéne lennie minden multimédiás eszköznél (a telefon is az, igen) a sztereó hangszórónak. Az sem lenne hátrány, ha legalább minőségben megközelítené a Boomsound-ot. Ez még semelyik gyártónak sem sikerült, gyenge próbálkozások voltak. Ha neked felesleges, akkor másik csúcsmodellt veszel, nem HTC-t, ennyi az egész.
-
Garada
őstag
Nem teljesen értem már ezt a logikai menetet, hogy mire fel hirtelen ez a nagy névváltoztatás.
-
vigyori78
őstag
A fekete csík titka
-
h4h01
senior tag
Jöjjön csak! Nagyon várok már egy új HTC csúcstelót..Mondjuk ez a 6 colos kijelző már lehet, h nagy lenne nekem..Megvárom a februári MWC-t is, h mit gurít a HTC..Bár most is egy 5,7-es telefonom van, szal majd barátkozok a gondolattal
-
rnyk
tag
válasz
s3nsitivity #62 üzenetére
Ezzel egyetertenek ha mar nem szedtem volna szet ilyet
nincs ott semmi.
Ha azt modanak, hogy szukseguk van az extra magassagra, hogy elferjen az alaplap az ok, de nem ezt mondjak. Nagyon nem.
Amugy en is szeretem a markat kerlek ne erts felre nem kotekedek csak lassunk tisztan.
-
s3nsitivity
addikt
Miért lenne felesleges?
Ne legyél ennyire beszűkült látókörű.Ne mondd már nekem ,hogy nem szoktál telefonon videót nézni ,esetleg játszani valamivel.
Nem fogom minden alkalommal bedugni a fülembe a fülest ha megnézek egy videót. Egyedül a tömegközlekedésen szoktam használni a fülest és így nem mindegy, hogy miből szól.Max neked felesleges de a többségnek nem. Minden tesztben kulcs fontosságú szerepet kap a boomsound és mindenki kiemeli, hogy ezt kéne követnie minden gyártónak.
Mennek is a próbálkozások, Sony, Motorola téren például de a közelébe sincsenek még. -
ctvagyok
őstag
válasz
vigyori78 #38 üzenetére
Szerintem pont ugyan ez volt bedobva m9-nél is, aztán m8 copy lett végül belőle. Majd ha rendes szivárogtatás lesz, akkor kiderül.
(#63) Kékes525
Előbb megy csődbe a HTC, minthogy elhagyják a boomsoundot. Pont akkora felháborodás lenne belőle, mint a Samsung és a kimaradt SD kártya ügyében. Nem biztos, hogy több vásárlót nyernének, mint veszítenének. -
Kékes525
félisten
válasz
s3nsitivity #61 üzenetére
Hát akkor a BoomSound felesleges. A telefon nem zsebrádió. A zenét fülhallgatóval kell hallgatni.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #61 üzenetére
Mint mondtam nem csak egy díszléc.. Egyébként nem sokkal rosszabb mint pl a Sony esetében.
-
s3nsitivity
addikt
-
Kékes525
félisten
válasz
s3nsitivity #56 üzenetére
Csak azért, mert nagyon sok embernek tetszik, van mit javítani. Például a telefon nagyságát nem használja ki a képernyő méret. Teljesen felesleges egy külön sor a HTC logónak.
-
batai15
félisten
hát a név váltás még hagyán, de a 6 coll miatt tuti nem kellene már.
-
Kékes525
félisten
válasz
s3nsitivity #54 üzenetére
Akkor úgy fogalmazok, hogy jó ideje a dizájn változatlan. Ideje változtatni.
-
Kékes525
félisten
A dizájn változatlan. Ideje lenne változtatniuk.
-
icp1970
senior tag
6 colos méret szerintem már igen csak szűkíti a felhasználok számát.
-
hitchins
őstag
Es ez mit jelent one2 vagy nulla2..
Marha kreativok ezek a marketingesek.
A kovetkezo telefon mi lesz
O3,13,...4 minusz 1? -
gerii
addikt
Egy új minit csinálhatnának, azok jók lettek.
-
S e t h
nagyúr
Ízlelgetem a nevet, vhogy nem tűnik túl erősnek az o2 név, gyúrhattak volna még rá a marketingesek, szüksége van a HTC-nek vmi átütő sikerre és ez kezdődhetne az elnevezéssel is.
-
ncc1701
veterán
Az én szempontomból az felesleg. Szerinted másik gyártó hogyan oldja meg? Részemről leszarom, legyen 0.5mm-el vastagabb, de szemből az igenis felesleg. Ezek a tepsifonok már í]y is két kezes cuccok, az előlap lehető legnagyobb %-a legyen kijelző (Samu féle ökörség, h az oldala is az, na az sem kell nekem.
).
-
KonZumo
tag
Ha ez igy lesz akkor idevele xD
-
FeRRaR1
őstag
6" az persze, az kell a népnek. Pár napja M8 és M9 után újra megfogtam a kb 1 hónapja nem használt M7-et, hogy az mennyivel jobban belesimul az ember kezébe, az eszméletlen. Bár az igazán annak örültem volna, ha megállnak 4,7"-nél mert ez már kezd vicc kategória lenni. Adjanak ki egy MAX modellt, ha valakinek az kell, de ne toljanak már ki azokkal, akik csak egy jó zsebben hordható telefont akarnak. Már az M9 is határ eset, pedig nem XS ruhákat hordok.
-
Gabor tm
tag
Az O2 nem hiszem, hogy bele akarna kötni. Írországban már megvette a Three és magába olvasztotta, O2-ként már nem létezik. Pár hónapja már Angliában is elkezdték ugyanezt a folyamatot.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
sz.balazs.95 #11 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe.
-
ncc1701
veterán
válasz
s3nsitivity #19 üzenetére
Az legalább fél centi felesleg. Vagy ott a múltat idéző, bazi nagy káva. Alsó kategóriában elmegy, de itt már kevéssé. Sok hibát már nem engedhetnek meg maguknak.
-
Micsurin
nagyúr
Oxigén lenne a neve ?
-
Fejvadi
nagyúr
Attól a HTC feliratú fekete kávától sosem szabadulnak meg, Ez az egy ami nem tetszik a HTC-ben.
-
Hunujv
tag
Kíváncsi leszek az árazásra. Gondolom ez is 250e körül fog nyitni.
-
enginev3.0
félisten
Szerintem ez inkább csak egy Kód név
-
stilo18
addikt
Ha igaz, megvan a Vibe Z2 Pro utódja nálam! Úgyis hiányzik a Sense...
-
5423r
tag
Ha ezek a pletykák mind igaznak bizonyulnak (és esetleg dual sim is lesz), akkor mindenképpen ez lesz a következő telefonom.
-
válasz
Dr.Anonymus #13 üzenetére
Én mondjuk örülnék, ha a dizájba visszahoznának 1-2 régi elemet, a mai igényekhez formálva.
Kezdhetnék mondjuk a TyTN II-vel -
vigyori78
őstag
O2 = One2
5 hüvelykest azt várom ,ez sajna a 6" miatt nem érdekel
Snapdragon 820 remélem nem lesz bukta mint a 810-es.
-
törölt tag
Ebből ugye nem hagyják ki a Retina Szkennert? Mert akkor mérges leszek...
Amúgy nem.
-
Márko88
aktív tag
Jó lenne már valami ütős dolog 2017-2018-ra mert akkor gyártót kell váltanom és azt nem szeretnék
.
Huawei P8-at tegnap fogtam egyik barátom vett egyet, nagyon egybe van, nem hittem volna.
-
vicze
félisten
válasz
Dr.Anonymus #4 üzenetére
A "leakelők" jobban tudják mint maga a Qualcomm, mi ezen a csodálkozni való?
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
sz.balazs.95 #11 üzenetére
visszatérnek a kezdetekhez
sajnos tőzsdei viszonylatban is -
Ribi
nagyúr
Oxigént csak nem védhetik le mint nevet. Höhö.
-
Érdekes egy névválasztás.
Már csak azért is, mert anno az O2-nek ők csináltak PDA-kat. -
törölt tag
Egy IP 68 az nekem is tetszen. Kamera terén meg legyen egy normális 20 vagy 16 MPx-es, a Dual-Tone flash meg alap, ha ehhez jönne egy lézeres AF, akkor az ütős lenne, főleg mert én sokat fotózok mobillal, és hasznos lenne az a lézeres AF. De 5.5 inch fölé én semmiképpen sem mennék. A QHD meg igazán nem kell, maradjon inkább FHD, azzal hasítana mint atom. De ez a SD820 fura, nem hiszem, hogy ezzel jönne. De azért remélem.
-
holozis_HUN
addikt
Tökéletes teló lenne 5 colos képernyővel és FHD felbontással szárnyalna, és persze normális kamera a csúcs hardver és a vízállóság és Boom Sound mellé
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Dr.Anonymus #4 üzenetére
Nem ígéret volt az hanem találgatás. Eddig mindig év elején jött az új High End chip.
De idén minuszos volt a 810 így szvsz belehúztak cseppet. -
CptAdamica
veterán
Nagyon tetszetős speckó, szerintem a mérete is jó lenne, design váltás is jön, ha snapi 820-al fog érkezni és normális kamerával, akkor megvan a következő telefonom.
-
Szerintem semmi nem fog történni.
Ha az O2 nem adott be, illetve védjegyében az ilyen nevű mobileszközt nem emelte ki, akkor sokat nem tehet.
Távolkeleten meg fog jelenni.
Európában max a névazonosság miatt perelhetnek, szerintem nem sok sikerrel.
Mi lesz a HTC-vel, akkor marad? -
Dr.Anonymus
addikt
egy 5 inch, vagy az alatti verziót elfogadnék
de kicsit sántít a történet, mivel az első 820as telefonokat csak jövőre ígérte a qualcomm:
"A 14 nm-es gyártástechnológiával készülő Snapdragon 820-ra a következő év első felében érkezhetnek meg az első telefonok." -
s3nsitivity
addikt
6 col..
Kétlem.
Az már szinte tablet főleg a káva miatt.
Vagy a kávával csináljanak valamit vagy ne menjek 5.5 fölé szvsz.
Minden esetre én nagyon várom! -
törölt tag
Ha tényleg igazak a specifikációk, akkor ütős teló lesz, remélem valami normálisabb kamerát is sikerül belerakni, csak az a kérdés, hogy mennyibe fog fájni. Persze fél év után remélem megy majd le annyit a 128 GB-os ára, hogy 200k körül lehessen majd venni, mert akkor váltanék majd rá. De ez a 6 inch nekem is egy pöppet soknak tűnik.
-
Matada2.3
veterán
Sok lesz az a 6-os kijelző, bár ahány csùcskészülék volt az M9 mellett még, akkor nem lesz félnivalóm..
A névváltás pedig jól időzített és nekem tetszik is az O2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest