- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
CptAdamica #99 üzenetére
De tényleg nagyon buták... Hihetetlen, hogy arra nem gondolnak, hogy filmet nézel rajta, játszol. Én pl. este az ágyban szoktam Youtube-on nézni meccseket, koncerteket és baromira élvezhető a a Boomsoundon. Amikor tesóm Z-je megszólalt röhögőgörcsöt kaptam, annyira igénytelen a Sony megoldása a BS-hoz képest. Az, hogy "dobozhang" az egyszerűen nem fejezi ki azt, hogy mennyire szar. xD
-
no more
veterán
A Boomsound-nál jobb dolgot még nem raktak telefonba. Évek óta alapnak kéne lennie minden multimédiás eszköznél (a telefon is az, igen) a sztereó hangszórónak. Az sem lenne hátrány, ha legalább minőségben megközelítené a Boomsound-ot. Ez még semelyik gyártónak sem sikerült, gyenge próbálkozások voltak. Ha neked felesleges, akkor másik csúcsmodellt veszel, nem HTC-t, ennyi az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest