Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Végre egy olyan nyitott ház mod, ahol fedésben vannak a lényeges alkatrészek, nem pedig a vakvilágba
A párnának nem sok értelmét látom, egészségesebbek lennénk, ha az összes műszaki kütyütől teljesen elszigetelve aludnánk (konnektorból kihúzott szinten). Próbáljátok ki, kipihenten ébredtek kevesebb alvással is. Persze ez a horkolás más tészta...
-
Ger_man
senior tag
Szeretném mindenkinek megköszönni a szavazatát, amivel segített elhozni az O.A.C-nek a 3. helyet!
Ahogy már többször is írtam, 6 embert díjaztak. 1 első helyezettet, 2 második helyezettet és 3 harmadik helyezettet. És természetesen a Tower Mod-nál is 6 ember vitt el díjat.Köszönöm a szavazást, a like-okat, a hozzászólásokat mind sokat segített!
A következő versenyen is számítok rátok! -
törölt tag
Szép "ház", nagyon szeretem a famunkát, de ez így tipikusan műszakilag dilettáns hozzáállás. A fémdoboz, a valamikor műszerdoboz lényegéhez tartozik, hogy elektromos értelemben zárt legyen a műszaki eszközök és így az emberek zavartalan együttélése érdekében. Szép az, ami praktikus...
-
Findzs
addikt
válasz
eladohardver #25 üzenetére
az tény, hogy drága de csak a mi zsebünkhöz
nyugaton más a helyzet az 1 milliós fizetésekkel, nekik ezt megvenni semmiség -
Akula
őstag
szeretem a moddingot, de ez most valahogy nem dobogtatta meg a szivemet.
-
Findzs
addikt
válasz
eladohardver #21 üzenetére
nem csak az orrsövény okozhat horkolást [link]
-
imibogyo
veterán
Tetszik a mod, bár ezt már régebben, a készülés közben is jeleztem már. Takarítani biztos egy álom (főleg rém...), de hát ugye egy ilyen modnál nem is ez a lényeg.
-
VIC20
őstag
,,Mint a képen is látható, csak fel kell akasztani a konnektorra..."
Láttál már életedben konnektort? Mármint itt mifelénk, Magyarországon?
-
eladohardver
őstag
34-ezer ft-ot fizetni egy párnáért...? Ez még úgy rendben is lenne... ha tegyük fel arany szegések stb... de még akkor is sok... Ráadásul egy olyan párnáért ami fel kelt az álmomból... ? ezt a hülyéknek találták ki... ha ennyire fontos a csend inkább menjen el meg műttetni az orrsövényét....
-
ted_mosby
senior tag
nagyon szép
-
Ger_man
senior tag
Zozzz2000; Integrale:
A szavazáshoz facebook account kell. Egyszerűen csak rákerestek face-n a Cooler Master-re és ott lesz.
Két kategória van, Tower Mod és Scratch Build. Ha nyerni akartok akkor mindkettőben szavazni kell, és a Cooler Master mellett a 3további sponzort is like-ni kell.
Ha csak az O.A.C-re akartok szavazni akkor: Klikk ide
A Cooler Master kell csak like-olniKöszönöm!
-
Ger_man
senior tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, örülök hogy tetszik.
csabi112; compass1997; Fex; Ubran : Köszönöm a szavazatot!
huszar90: Természetesen! Beszélhatünk róla PÜ-ben, de csak szavazat után
-
huszar90
aktív tag
Megrendelést lehet erre a 'ház'-ra adni?
-
Ubran
tag
Szavazas megvolt, ez a mod tenyleg nagyon szep.
-
Findzs
addikt
a modding jó
és tényleg vannak még pihent agyuak
-
MZperX75
addikt
Ja ja a modding jó!
-
Fex
tag
Fantasztikus a mod, én már szavaztam is rá!
(http://mod.coolermaster.com/vote.html scratch mod alatt találjátok)
Fex
-
Integrale
veterán
Nagyon jol nez ki! Szavazni hol lehet?
-
EasyKnight
tag
Mindig irigyeltem azokat az embereket, akiknek van idejük és pénzük arra, hogy ilyen csodálatos dolgokat alkossanak... Egyszerűen eszméletlenül szép.
-
solaris17
aktív tag
Hatalmas up a moddereknek, ez a famintás főleg nagyon tettszik !
-
Zozzz2000
tag
Hol tudok szavazni?
-
Heavyrain
őstag
Nálam jelenleg le van halva a Cooler Master oldala,de amint rendbejön megy is rá a szavazat. Gyönyörű!
-
csabi112
Modder
Gyönyörű az O.A.C, elismerésem az alkotójának!
Örülök, hogy nemzetközi megmérettetésre is be lett nevezve, ment is rá egy szavazat! -
rudi
nagyúr
Ne felejtsetek el szavazni a modra! A nagyon-nagyon erős mezőnyben most az 5. hely környékén áll, ami komoly teljesítmény!
-
rii
nagyúr
gyönyörű az a ház-mod
csak port ne lásson .-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest