- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
Erre írtam, hogy ha _fejlesztés_lesz_. A 100W is kályha, de a fölött sokszor csak pazarlás. Nem beszélve az általad is említett "a platform vége" érzésről, ami nem csak a húzhatóságot jelzi előre. (Nagyon régen jártam úgy, hogy ilyen gyárilag hajtott procit vettem, ami csak papíron tudta a rászitázott teljesítményt és mit szívtam vele mire vissza tudtam kapni érte a pénzem. Uh. sose többet ilyet.)
Nyilván játéknál ez nem szempont, de a zaj - nálam - igen. Aminek csökkentésére újbóli százezreket lehet költeni valami likvid megoldással.
(Mellékesen az én ősrégi procim egy I5_760, 95W TDP-vel 2,8 GHz-n. Simán megy 3,6GHz-t pont ezzel a ~140W-nyi fogyasztással. Viszont a plusz kb. 5% teljesítményért nem éri meg húzni, gyak. csak elfűti.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest