- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
Erre írtam, hogy ha _fejlesztés_lesz_. A 100W is kályha, de a fölött sokszor csak pazarlás. Nem beszélve az általad is említett "a platform vége" érzésről, ami nem csak a húzhatóságot jelzi előre. (Nagyon régen jártam úgy, hogy ilyen gyárilag hajtott procit vettem, ami csak papíron tudta a rászitázott teljesítményt és mit szívtam vele mire vissza tudtam kapni érte a pénzem. Uh. sose többet ilyet.)
Nyilván játéknál ez nem szempont, de a zaj - nálam - igen. Aminek csökkentésére újbóli százezreket lehet költeni valami likvid megoldással.
(Mellékesen az én ősrégi procim egy I5_760, 95W TDP-vel 2,8 GHz-n. Simán megy 3,6GHz-t pont ezzel a ~140W-nyi fogyasztással. Viszont a plusz kb. 5% teljesítményért nem éri meg húzni, gyak. csak elfűti.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest