Új hozzászólás Aktív témák
-
Manbal
senior tag
teljesen egyet értünk, nekem is nagyon fontos zaj mentesség. Én most nyáron platformot akarok váltani, mert a Z170+6700k már nem sokáig eladható jó áron. akarok egy olyan alaplapot, ami még sokáig fejleszthető marad (X299-est néztem ki), de nem mind1 hogy egy 7820X-es (ez az a proci ami ár/teljesítményben jónak igérkezik) milyen paraméterekkel fog működni... én nagyon hárklis vagyok a hőmérsékletre és a zajra. a jelenlegi konfigomat tökéletesítettem ebből a szempontból és a platform váltás után is szeretném ezt megőrizni...
-
Manbal
senior tag
amíg 14nm van ne várj semmi féle fogyasztás csökkenést... majd egy év múlva a kövi gen valszeg már 10nm-en jön. 12 magtól felfele baromság 14nm-en gamer procit venni, a TDP az egekben lesz, nincs ami lehűtse, a tuning eleve felejtős. nagyon beállt az ipar 14nm-en, sztem igen csak nyögve nyelős innentől a fejlődés... 7nm jövőre a TSMC-nél??! hát persze, meg a Mikulás is létezik!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest