Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovee01
tag
BlackBerry Z10 ez a kulcsa a fennmaradásuknak, vagy bejön vagy nem, én az előbbire szavazok mert amit eddig a készülékről olvastam hát nem rossz! Az ára viszont itt Európában horror, emiatt nem lesz egy "common" készülék mint pl. az S3.
-
vimes
senior tag
Kimásznak a gödörből, vagy mi a fene?

-
Apika
addikt
Remélem, hogy talpon fognak maradni!

-
Koczó93
őstag
Hajrá, én drukkolok nekik,

-
Nagyon szívesen letesztelnék egy Z10-et, jól összerakták és a rendszer is szimpi
bár állítólag nagyon horror áron lesz függetlenül... 
-
Ed3r_X_
nagyúr
Végre, hátha mostantól megint magukra találnak. Hajrá

-
WinstonWolf
senior tag
Méghogy a papír nem sokat bír el... Kanadában is dívik a kreatív könyvelés...

-
kromatika
veterán
Elég ritkák az ilyen hírek mostanában.Hajrá,csak így tovább.
-
Cyberpunk
félisten
Ennyit a károgóknak, hogy a BB-nek annyi. Persze mert ti tudjátok mi?
-
gergobox
tag
válasz
xperiasigi
üzenetére
Én is szurkolok nekik

-
xperiasigi
őstag
hát nálunk minden készüléknek húzos az árazása szóval..kivétel a 20ezres utánad dobos droidok..

a támogatottság meg csak fejlődik majd ahoz képest h új rendszer már van 70-80 ezer app rá..
én szurkolok nekik
és számomra a BB és a nokia meg talán a SE akik tényleg tudom h több éve itt vannak csinálják megbizhatók erre..nokia most kezd rendbe jönni az SE is csőd széléről huzta vissza magát ügye igy lett a sony és most a BB...
-
gergobox
tag
válasz
xperiasigi
üzenetére
Pontosan, de sajnos az árazás elég húzós és a támogatottság sem valami bőséges, főleg nem iOS és Android mellett.
-
AMD Power
titán
Remélem talpon fog tudni maradni a cég.
-
gergobox
tag
Remélem ez a 10-es széria kihúzza őket a slamasztikából, jó kis telefonokat csináltak mindig is.
-
xperiasigi
őstag
jó hír. minél többen vannak annál jobb nekünk

-
cskamacska
addikt
Q4 Was The “Last Meaningful Quarter For Symbian Sales” Says Nokia
Így múlik el a világ dicsősége.

-
pit stop
addikt
Symbian akkor még 10% feletti piaci részesedéssel volt (pontos számot diagram alapján nem tudok írni, csak látszik, hogy több). [link] (1. ábra)
Blackberry viszont régesrég volt 10% közelébe összességében is. Máshonnan indultak, ezért szerintem jogos lehet pozitív visszhang. Teljes képhez azért mondjuk meg kell várni, hogy legtöbb helyen Z10 és Q10 is kapható legyen, és az a negyedév hogy sikerül... -
Воланд
titán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
lol, amikor a nokia 2011 negyedik negyedeveben (ami nem volt teljes, mert november kozepen kezdtek a forgalmazast, emlekeim szerint) szinten kb. egy millio lumiat ertekesitett (az elerhetoseg hasonloan korlatozott volt), akkor meg tobb szaz hsz-n keresztul ment a fikazas, hogy csoooodbe megy a nokia.
erdekes dolgok ezek. -
randras
veterán
Keep up the good work!

-
saiyajin
senior tag
Bar ez egy pozitiv cikk akar lenni, megis inkabb felemas hir, egyelore nem minden happy. Jo lenne, ha elindulna a BB igazan pozitiv iranyba.
-
freemanone
addikt
ilyen durva veszteségek után nem nehéz nyereséget elkönyvelni, de azért örülök neki, hogy talpraálló félben vannak.

-
NGA
addikt
Kiváncsi leszek, hogy ez mennyi lesz február után. Az USA piacot nem sikerült meghóditani, merre akarnak előretörni?
-
ibmfan
tag
Jó hír. Köszönhetően a Z10-nek

-
korpicschess
veterán
Jó hír.

-
Ati1979
veterán

Hajrá, fog ez menni! Szépen lassan jönnek az eredmények.
-
Picike8
aktív tag
Hajrá, bár elég vicces, hogy ez ilyen nagy hír.

-
FET-MEN
veterán
Végre. Big respect

-
Воланд
titán
"Az első pillantásra pozitív képet azonban némileg beárnyékolja, hogy ez az eredmény valójában a magas adókedvezményeknek köszönhető – azok nélkül az egykor piacvezető cég 18 milliós veszteséggel zárta volna ezt az időszakot. Az egész évet tekintve sem fest jól a kép, a vállalat 628 millió dolláros veszteséget volt kénytelen elkönyvelni (adókedvezmény nélkül 1,2 millárd), miközben előző évében még 1,16 milliárd dolláros nyeresége volt." [link]
-
HuMarc
veterán
Csak így tovább!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Haditechnika, harcászat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OpenMediaVault
- World of Warships
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

erdekes dolgok ezek.