- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
takacsbotond #64 üzenetére
Április végén jelenik meg ázsiában, hogy európai verzió mikor lesz az jó kérdés.
Én az árra leszek kiváncsi. -
margithid
veterán
válasz
Polarstar #37 üzenetére
Hát engem éppenséggel nem érdekel se a BIS se a BES, ha veszek Z3-at, akkor ezek nélkül fogom használni.
Viszont azért választok bb-t, mert stabil és jó az oprendszer és androidos alkalmazásokat is lehe tmár futattni.
Szeritnem a Z3 vásárlói nem azért fogják venni ezt a telót, mert fontos nekik a BIS/BES. -
margithid
veterán
válasz
Tigerclaw #11 üzenetére
Alkalmazások tekintetében sincs sok gond mióta android alkalmazásokat lehet futattni.
Szeritnem a z3 jakarta ha megfelelő áron jön nagyot robbanthat. (többek között én is rá pályázok)
Ettől függetlenül szerintem a felvásárlás továbbra is téma lehet, de csak a hardverrészleget, a szoftvert szeritnem nem fogják kiadni a kezükből a kanadaiak.
Én mindenesetre nem bánnám ha a bb os-t és a wp-t elkezdenék komolyabban liszenszelni a kínai gyártók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest