Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ricco_hun

senior tag

válasz #72042496 #74 üzenetére

Neked is meg a többieknek is, akiknek sikerült eme mondatomba belekötnie. Nem, nem vagyok idióta, tudom,hogy az AMD nem egy nonprofit cég. Csakhogy mialatt az Nv 20-30k Ft-ot is csökkentett az egyes modellek debütáló árán, addig ezt az AMD elfelejtette meglépni. Miközben meg nyílt titok, hogy kib*szott nagy haszonkulccsal értékesítik a HD4xxx szériát. Azt bírom, hogy mindenki azt mondogatja (írogatja :U ), hogy "vojjj felsőkategóriás teljesítményt kapunk 60-70 ezer forintért", meg hogy "itt egy 30k-s kártya ami 1920x1200-ban visz mindent fullon". Közlöm, hogy nem. Ugyanis olyan játékok vannak kint/fognak megjelenni, amelyek (sajnos) reggelire megeszik ezeket a kártyákat. Szóval növekedtek a kor igényei is. Az a szó, hogy "viszi" nekem valahogy nagyon nem tetszik. Ez ugyanis azt jelenti itt ph-n, hogy átlag 20-25 fps. És ki a fene akar a játszhatóság határán gémelni? Meg a minimum fps-ek ebben az esetben a béka segge alatt lesznek. Szóval rohadtul nem kényeztetnek el minket (most sem) a vga gyártók. Mindenki írja, hogy egy HD4850 elég mindere fullhd felbontásra is. Na persze amikor egy crysis vagy egy gta4 alatt beadja a lemondását. Nem kell belekötni a címekbe, ezek a mai játékok.

Új hozzászólás Aktív témák