- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Magyar fizetős Market hírekről itt lehet olvasgatni:
"Elég régóta nagy gondot okoz, hogy a Google csak meghatározott országok felhasználói számára teszi lehetővé a fizetős Android Market elérését a világon. Valószínűleg a háttérben – hasonlóan az App Store-hoz – a korlátozások oka feltételezhetően valamilyen jogi és/vagy technikai megvalósítással kapcsolatos problémákkal hozható összhangba" forrás: [link]
Ez sem most volt : 2010. szeptember
"Úgy tűnik, hogy ez rövidesen megváltozik, hiszen a Google fél-hivatalosan bejelentette, hogy az elkövetkező hetekben 12 országban válnak majd elérhetővé a nem ingyenes alkalmazások, köztük Magyarországon is. " Forrás: [link]Itt egy kicsit több az infó : [link]
Egyenlőre okosabbak nem lettünk
Lesz majd, ha lesz, de agyalni rajta nem érdemes, hogy mért nincs. Elég valószínű, hogy mindenféle jogi/pénzügyi/ügyleti/üzemeltetési gubanc van a háttérben
-
-
törölt tag
ha még egy ilyen nyomot meglátok arra utalva, hogy vegyek nvidia-t, csúcstelefont mindig amikor kijön, azonnal eladom a galaxy s-em és apple párti leszek, mert nem azért vettem ezt a kva androidot, hogy semmi ne menjen rajta, csak a csúcs telefonokon... undorító ez a dolog, és ilyenkor nem csodálkozok azon, hogy leszarozzák az androidot
rep3at: reménykedj csak... az nvidia pc-n is ezt műveli, lefizeti a játékfejlesztőket hogy menjen nvidia-kon a játékuk. azt hiszem, itt is megfogják állni a helyüket, és kizsigerelik az egész android platformot úgy ahogy van
-
Zirowe
nagyúr
Mondjuk kétlem, hogy ennek köze lenne az artisjushoz..
Az eleve zene meg üres adathordozókkal foglalkozik, aminek nem sok köze van a markethez.Itunes meg gondolom azért nem tartozik nekik elszámolással, mert konkrétan meg tudják mondani kinek a számát adták el, és neki tejelni egyből, mindenféle artisjusos trükközések nélkül.
Amúgy tényleg érdekelne, hogy mi a market korlátozás oka.
z0d1AK: elvileg az itunes honosítva van, és ott is minden online megy, szóval akkor náluk hogy lett ez megoldva?
-
rep3at
őstag
Jó az elgondolás, így a jobb készülékek tulajdonosai látják hogy mi van külön az ő készülékükre optimalizálva. Remélem azért nem lanyhul majd az egymagos procikra való fejlesztés, az olcsóbb árkategóriákban még jó ideig nem lesz többmagos gép szerintem.
-
edward2
addikt
Igen ahogy utánad hozzászóltak én is az itunes otthoni működésére lennék akkor kiváncsi.
Mellesleg amikor a motogp.com-on előfizetek egy videopassra arról is kéne számlát adniuk? Vagy akkor az mégse otthoni értékesítés? De hisz magyar bankkártyával fizetek...
Valamit én itt nem értek
-
Zirowe
nagyúr
Ez érdekesen hangzik.
És vki nem tudja, hogy a magyar itunes store itthon hogy működik?
Ők is küldenek ki papíralapú számlát?Én olasz címemmel vagyok beregisztrálva, és ott mindig mailben küldik a számlát a 0€-os vásárlásaimról.
Ez a megoldás itthon miért nem tud megfelelni?:S -
kovacszk
senior tag
Mert Magyar országon minden értékesítés mellé legalább nyugtát kell adni és pont. Ez alól csak a használt értékesítés kivétel, az is csak egy bizonyos nagyon kis értékhatárig. Viszont az elektronikus számlát nálunk is elfogadják, legalábbis szolgáltatásoknál biztos. Minden rezsiszámlám elektronikusan bonyolódik, egyikről sem kapok papír alapú számlát.
-
z0d1AK
nagyúr
-
sto1911
veterán
"a fizetős alkalmazások is, ám ha ilyen programokat nem tölthetünk le az országunkban - igen, ez fennáll Magyarországon is -, akkor nem fogjuk tudni megvásárolni a Marketen."
ez igen szomoru dolog, mivel felhasznaloi szempontbol a kovetkezot tapasztaltam: VENNI akarok egy programot. Felmegyek a marketre, de nem vehetem meg, utanajarok a neten, felrakom a Market Enablert, ami csak annyit csinal, hogy atirja a sim-kartyahoz tartozo szolgaltatoi adatokat, igy mar enged a market PENZT kolteni. Mennyibe tartana a Google-nek eggyel tobb szamot beirni az adatbazisba?Meg en csaljak, mert KOLTENI akarok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OpenWRT topic
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest