Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Úgyis lepénzelik a fejlesztőket, nV-nek ez PC-n sok-sok év óta szokása. Bár itt nem egy marketingben nulla AMD a konkurencia, hanem erősebb Samsung féle konkurens is akad, aki lehet nem hagyja majd ezt. Ki tudja, meglátjuk.
Dare2Live: Mennyire biztos ez a HTC Edge erre épül kijelentés? #2-es hsz-ben ott a lényeg. Semmi sem hivatalos, ilyen PS képekre meg rumorokra ne adjunk már... iPhone 5 meg a mindenféle "leaked" képek óta különösen vigyázni kéne ezekkel a kijelentésekkel.
A cikkhez: Nem ártana megemlíteni, hogy itthon egyik Motorola sem kapható hivatalosan. Sőt én Galaxy R-t sem láttam még sehol. Nagyítóval kell keresni a Tegra 2-es modelleket, én LG Optimus 2X-en kívül többet még nem láttam itthon vagy Európában.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Dare2Live
félisten
"#2"
Meg még jópáran. Nem fogok neked teljes listát hozni. pl még [link]"Akkor a 4 mag sem fogja erdekelni, ha 2-vel is meg fogja kapni mondjuk 1.8GHz korul."
Márha hozza azt a teljesítményt, ha összejön az 1.8ghz, ha.... és pl az exynos sorból kiindulva ezt erősen kétlem.
De mindegy is, hisz így is megvan az 5-6hó egyeduralom."Egyszeruen nem lesz ami kihasznalja..."
O ezt már hallottam az exynos 3110 ->4210 váltásnál is. Aztán hasonlítsuk csak össze a két készüléket sebességben. Ha gondolod 3D nélkül.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest