- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Úgyis lepénzelik a fejlesztőket, nV-nek ez PC-n sok-sok év óta szokása. Bár itt nem egy marketingben nulla AMD a konkurencia, hanem erősebb Samsung féle konkurens is akad, aki lehet nem hagyja majd ezt. Ki tudja, meglátjuk.
Dare2Live: Mennyire biztos ez a HTC Edge erre épül kijelentés? #2-es hsz-ben ott a lényeg. Semmi sem hivatalos, ilyen PS képekre meg rumorokra ne adjunk már... iPhone 5 meg a mindenféle "leaked" képek óta különösen vigyázni kéne ezekkel a kijelentésekkel.
A cikkhez: Nem ártana megemlíteni, hogy itthon egyik Motorola sem kapható hivatalosan. Sőt én Galaxy R-t sem láttam még sehol. Nagyítóval kell keresni a Tegra 2-es modelleket, én LG Optimus 2X-en kívül többet még nem láttam itthon vagy Európában.
-
Dare2Live
félisten
"#2"
Meg még jópáran. Nem fogok neked teljes listát hozni. pl még [link]"Akkor a 4 mag sem fogja erdekelni, ha 2-vel is meg fogja kapni mondjuk 1.8GHz korul."
Márha hozza azt a teljesítményt, ha összejön az 1.8ghz, ha.... és pl az exynos sorból kiindulva ezt erősen kétlem.
De mindegy is, hisz így is megvan az 5-6hó egyeduralom."Egyszeruen nem lesz ami kihasznalja..."
O ezt már hallottam az exynos 3110 ->4210 váltásnál is. Aztán hasonlítsuk csak össze a két készüléket sebességben. Ha gondolod 3D nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megvizsgáltuk az NVIDIA legújabb lapkakészletét: a Tegra 2 utódja szinte minden tekintetben felülmúlja az elődöt.
- Milyen autót vegyek?
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- EA Sports WRC '23
- Micro Four Thirds
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Asztalos klub
- Politika
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest