- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Sajnos nem tudom, hogy mely témába lett volna érdemes írnom, mert a legtöbb off. Veszteni valóm pedig nincs vele, hátha tudtok segíteni.
Vásároltam a héten egy Lenovo b590-es lapost HD Graphics 4000 és Geforce HD 720M kombóval. Csak a LOL-lal okoz problémát a cucc, ugyanis a kép elmosódott, a betűk és kis ikonok sem élesek. Cs:GO, Source, TF 2-vel nincs probléma. Kipróbáltam az integrált kártyát, azzal jó a kép, de ha átállítom az nV-re akkor visszaáll a minőségromlás. Max felbontásom 1366x768, tovább nem tudom húzni. A grafikai beállítások is ki vannak maxolva.
Első sorban frissítettem az nV drivet, directX-et is, de nincs változás.Tudnátok esetleg segíteni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (34GS95QE-B) 34" UWQHD 240HZ OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- LG (27UP850-W) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIIÓ!!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest