- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én sem a piaci részesedésre értettem. Egyszerűen arra, hogy az NV-nek volt pár notebook GPU-ja, amiket hibásra tervezett. Ezekből borzalmasan sokat eladtak, és garanciálisan eléggé félvállról vették a dolgot. Kvázi ismerve a hibát kijelenthető, hogy ezek a termékek előbb-utóbb megpusztulnak, ami az átlagosnak mondható 3-5%-os hibaarányt kapásból 100%-ra emeli a sorozaton belül. Ez dobja meg nagyon az NV hibaszázalékát. De ha ezeket a bevallottan hibás sorozatokat kiveszed a képből, akkor már az NV hibaszázaléka is közel átlagos.
Abban igazuk van a felhasználóknak, hogy az NV-nek ezeket a hibás chipeket vissza kellett volna hívni, és nem azon dolgozni, hogy a BIOS módosításával kihúzassák velük a garanciát, azután úgysem a felelősségük, amikor tönkremegy a termék. De az NV-nek ez sokkal több pénzbe került volna, mint amennyit eredetileg költöttek erre. Ez innentől kezdve erkölcsi dolog. Valszeg azok akik megszívták többet nem vesznek NV GPU-t, ezt gondolom az NV is számításba vette. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Jó ezt értem is, és nincs okom kételkedni benne, de ez így nagyon messze van a reprezentatív mintától. Az meg főleg igaz, hogy az ismerősöd konkrétan szervizesként hatványozottan arra van kényszerítve, hogy hibás termékekből készítsen statisztikát. Az eladásokat már nem látja, hogy az összesített arányból mennyi a hibás. Azt meg tudjuk, hogy az NV a notebook GPU-kat csak nagyon korlátozott szinten cserélte garanciában. Ezek idővel mindenhol bekrepálnak majd, vagyis a bevallottan hibás mobil GeForce-oknál a hibaarány biztosan 100% lesz ez csak idő kérdése. Ezeket viszont nem biztos, hogy megéri belekeverni egy statisztikába, mert ez erősen azt fogja mutatni, amit az ismerősöd mér, holott a nagykertől nem kapok ennyire durva eltérést a garis termékek arányáról. Sőt alig van eltérés.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én honnan tudjam, hogy kinek mire van igénye? Nekem ezt nem kell felmérni. Le van írva, hogy ez meg az van, és kész. Ha kell, akkor kell, ha nem akkor ignoráld. Ettől még nem lesz igaz, hogy a GF114 technikailag fejlettebb egy Cape Verdénél. Senki sem várja el tőle, mert egy évvel öregebb technológia ...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Köszönöm. Tehát szerinted egy 2011 januárjában megjelent GF114-nek, mely nem támogatja a DX11.1-et, nincs hardveres enkódolója, nem tud hat kijelzőt kezelni független hangfolyammal, nincs 4K video supportja és nincs hardveres megvalósítása a virtuális textúrázásra (csak, hogy a leglényegesebb különbségeket említsem) ... szolgáltatás és tudás tekintetében esélyes egy új generációs cGPU ellen?
Elfogadok sok egyéni álláspontot, de a száraz tények ellen nem lehet mit tenni. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest