- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CsikiRoli #61 üzenetére
Köszi. Nem is a teljesítmény, a hőtermelés miatt váltok. Nem mindegy, hogy 160-170W-nyi hő kering, vagy csak 55W
Aztán ha már benne van a 460, lefuttatom a játékokat azzal (benchmarkokat annyira nem szeretem).
Lesz itt pár játék, régi-új címek, és majd megnézem, hol ütközik ki nagyon a CPU limit. Na meg megnézem melyiken mennyit hoz a tuning, jelenleg a 460-am 800-on fut.
-
Ed3r_X_
nagyúr
A holnapi nap ha minden igaz, a kezeim közé kerül egy 750. Lenne igény összehasonlításra egy GTX 460-nal?
Még a végén lehet címlapost írok, kicsit kibővítve. Kérdés a Pentium mennyire elég alá, de úgyis single lenne.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
44% gyorsulás, neked kell eldöntened
mcs:
i3 4330-am volt, csomó játék nem használta csak 60-70% között. Egy i5 jobban mutat valóban, bár most Pentiummal tolom.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Kareszovics #32 üzenetére
Szerintem elég. Kis OC-val hozza majdnem a 750 Ti szintjét a sima 750 is. Igaz a 750 Ti is jól bírja az OC-t, így az többet tud teljesíteni, de szerintem elégnek kell lennie.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Kareszovics #26 üzenetére
Szerintem egy 2-2.5x teljesítményt. Jóval kisebb fogyasztással, és több tudással.
-
Ed3r_X_
nagyúr
A Bioshock I. nyugodtan kúszhatott volna feljebb szerintem mediumnál. High is meglett volna. Ismerős meg 1680x1050 mellett a HD 7850-nel simán felpakolta a GTA-t is High köré, 1GB mellett.
Én a 750-et választanám, van két okom is: Az R7 260X sokszor nem stabil, van vele gond, ki kell fogni. A második ok az meg a tuningpotenciál. A 750-ben is van kb 10-15% OC lehetőség, amit visz majdnem mindegyik. R7 260X meg így is fullra van járatva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- PR-Telecom
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest